lørdag, september 01, 2012

AD … 6 ÅR

Så blev jeg klogere (igen). Blogland inspirerer på mange måder. Pollyannas kommentar til sidste indlæg gav mig en vej at gå, nemlig adverbier. Så jeg søgte videre på google og fandt det her og det her. Nogen vil være ligeglad med sprogformuleringerne, men jeg er nysgerrig, jeg vil gerne blive bedre til det sprogligt korrekte, og den viden har hjulpet mig, når jeg skrev diplomopgaver.

I dag er det 6 år siden, at jeg startede min blog, og det at skulle skrive dagligt på bloggen har hjulpet mig til at blive bedre til at formulere mig på skrift. Men bloggen har givet mig langt mere end bedre formuleringsevner, jeg har mødt så mange mennesker både virtuelt og i virkeligheden. Egentlig er virkelighed et dumt ord, for I er jo virkelige, selv om jeg kun skriver sammen med jer og ikke har mødt jer - tror jeg da ;-) For noget tid siden havde vi besøg af to af landmandens søstre med mænd, og da vi gik aftentur til stranden, snakkede vi om alt mellem himmel og jord, og nærmest hver gang jeg skulle referere til en viden om et emne, måtte jeg sige; det har jeg læst om på en blog. Grønlands varme temperaturer, skybrud i Århus, retræte i Danmark, ødegårde i Sverige, danskere i udlandet, strikkeopskrifter, madopskrifter, kreative input, skønne steder i Danmark og udlandet, jamen jeg kan blive ved. I er en kilde, jeg øser af og lader mig inspirere af. Tak fordi I er til, jeg er så glad for, at jeg læste den artikel om Liselottes blog og dermed blev nysgerrig på, hvad der gemte sig bag det mærkelige ord: at blogge.

Og de første mange indlæg havde ikke billeder, men det begyndte jeg med her. Og i dagens anledning får du et af dem her.

P9200174

God 1. september til dig.

22 kommentarer:

 1. Det er rigtigt, at bloggen giver et ekstra lille liv i livet, - hvor kommer man da til at stifte bekendtskab med meget.
  Jeg har så travlt med at få det nye skoleår på skinner, så jeg kan SLET ikke følge med på samme måde, som jeg plejer, og det savner jeg altså. Det er nemlig sjovest, når man er inde hver dag og læse og kommentere.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, lige om lidt bliver der luft i din hverdag, så du kan starte dagen med bloggen :-)

   Slet
 2. Tillykke med blogfødselsdagen Lene.. Du har fuldstændig ret, det er en meget inspirerende og lærerig verden at være med i, og det bidrager du på bedste vis til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Inge, for dine ord :-)

   Slet
 3. Tillykke med de 6 år, ja man bliver klogere og verden bliver lidt større når man blogger og "møder" en masse skønne mennesker...God dag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, vi bliver beriget hver dag :-)

   Slet
 4. Til lykke med 6-års dagen. Og hvor har du dog ret :-) (som sædvanlig).
  Selvom jeg ofte synes, det kniber med tid og ikke mindst overskud til at skrive på bloggen, så kan man alligevel ikke lade være. Den er også blevet en del af mit liv - og samtidig en god måde til at holde hjernen igang på. Udover de søde mennesker, som jeg har mødt, så bruger jeg den også som hjernegymnastik.
  Til lykke til dig - og tak fordi du gider. Knus og en god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne og må din weekend også blive god og varm :-)

   Slet
 5. Tillykke med fødselsdagen, det ser jo til, at det ikke blev en maveplasker samt at du kom til at kunne lide det så meget, at du slet ikke kan lade være med at skrive stort set dagligt.

  Du har fuldstændigt ret i, at man via diverse blogge får en indsigt en nogle ting, man ellers aldrig ville have fået noget som helt at vide om og det er jo dejligt, at man kan blive kogere via noget så hyggeligt som at følge lidt med i andres liv via deres blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine, det er rart at vi kan blive klogere på lidt af hvert :-)

   Slet
 6. Til lykke med dagen! Og tak for følgeskab - både på blog i live.
  Også jeg må tage mig selv i at referere til bloggere, som om de er mennesker, jeg lige har talt med i Brugsen. Vi bliver en del af hinandens hverdag, og det er dejligt, berigende noget mere spændende end at se fjernsyn fx. Jeg tror mest det er her, jeg henter tiden til at blogge.
  Fint med linket til "ad og af" - det sker ikke sjældent, at jeg omformulerer mig for at slippe uden om dem:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Charlotte og jeg glæder mig til på mandag :-)
   Jeg ser heller ikke så meget fjernsyn, vil hellere blogge :-)

   Slet
 7. Tillykke med fødselsdagen. Jeg beundrer din vedholdenhed omkring din blog og din evne til at reflektere over din hverdag. Det ville jeg på nogle punkter ønske, jeg havde modet til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak pollyanna, mine refleksioner hjælper mig meget i forhold til mit arbejde og især det at I giver input også :-)

   Slet
 8. Kære Lene. Tillykke med din blogs "fødselsdag"... Jeg holder så meget af at læse din blog og er også så heldig at have mødt dig i det virkelige liv...jeg håber på flere visitter både her og irl :)
  Kærlig hilsen Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Anne, vi må altså snart have fundet en dato til et lille blogtræf :-)

   Slet
  2. skriver så snart jeg ved, at Jeppe trænger ( øhh jeg trænger) til visit :)

   Slet
  3. Anne, man kan hurtigt komme til at trænge :-)

   Slet
 9. Hej Lene og forsinket tillykke med din blogfødselsdag! Jeg blev helt optaget af at læse dine links og vandrede glad ned af "memory lane".
  Grunden til, jeg holder af din blog, er din utrolige evne til at fastholde de situationer, du er i. Vi bliver så kloge på sygeplejefaglige overvejelser, landmandens dagligdag, datterens overvejelser, løberens triumfer - ja, jeg kunne blive ved. Og jeg bliver i hvert fald ved med at læse din blog!

  SvarSlet
 10. Hej Lene
  Tillykke med de 6 år på bloggen. Jeg følger ikke så meget med mere - det gælder generelt på blogs i blogland - men denne lørdag tog jeg mig en tur i det gamle kvarter. Tak for de mange gode stunder jeg har haft på din blog de første år du skrev.
  Varm hilsen fra Fru Green

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fru green, og selv tak, jeg nød at følge med hos dig. Håber at alt er godt hos jer?

   Slet