fredag, september 07, 2012

STARTEN PÅ ET NYT LIV!

Jeg gik ned gennem forhallen og ned ad trapperne til omklædningsrummene. Der var intet, der indikerede, at noget usædvanligt skulle ske. Jeg trak uniformen af, trak i mit tøj, smed uniformen til vask, lukkede mit skab og tog tasken i hånden.

Da jeg gik op af trappen, kunne jeg se en båre og noget hvidklædt personale, der var en, der pustede og jeg tænkte åh nej hjertestopsmassage midt i forhallen, mon de har brug for hjælp? Lige som jeg trådte op på det sidste trappetrin, græd en lille baby, og en helt nyfødt baby blev lagt op på sin mors mave og med det samme blev der lagt et tæppe omkring babyen. Med den fart på livet skal de nybagte forældre holde et vågent øje med deres lille solstråle. Og sikke en historie de kan fortælle til den lille nye verdensborger.

Jeg gik ud af døren, helt rørt og med gåsehud over hele kroppen. Mit hjerte boblede  af glæde, og jeg måtte fortælle ekspedienten, hvor jeg købte te, om oplevelsen. Sikke en dejlig start på weekenden. Må du få lige en så god en start på din weekend.

P1040295

24 kommentarer:

 1. Lene...sådan en oplevelse må deles med det samme! jeg kan godt forstå at du blev rørt...det blev jeg også :)
  god weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, sådan noget må bare deles :-)

   Slet
 2. Hvor er det smukt. God weekend til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, og den lille familie har været i mine tanker :-)

   Slet
 3. Hold da op! Jeg har godt nok hørt, at det skal gå hurtigt med fødslerne - men det var da vist lige hurtigt nok:-) Sikke en oplevelse. Dejligt at alt gik godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det må være gået rigtig stærkt, moderen har da nærmest været i fødsel på vej ind af døren :-)

   Slet
 4. Man kan ikke undgå at blive rørt. Sikke en oplevelse for dig, - mon moderen ikke gerne lige ville være nået ind på en fødestue, - om nogen tid er det en dejlig historie i familien om, hvordan "lille ny" kom til verden i forhallen.

  Vi har sagt farvel til en elsket og respekteret skoleleder gennem 37 år i dag. Også en rørende oplevelse at være sammen om. Og nu smækker jeg stængerne op og ser dumt fjernsyn. Jeg trænger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg er sikker på at hun hellere ville være på en fødestue :-)
   Dejligt med jeres afsked med jeres leder. Det er skønt at se tilbage på både for jer og lederen. Håber du fik slappet af.

   Slet
 5. Åh en dejlig oplevelse, tak fordi du deler den med os.. :-)

  SvarSlet
 6. Nårrhhh :-) så herligt livsbekræftende, men måske ikke lige den optimale oplevelse for moderen før lidt senere ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, en noget fortumlet start. Man plejer at sige at det ofte er fleregangsfødende, at det sker for, men det ved jeg jo ikke :-)

   Slet
 7. sikken en vidunderlig oplevelse!
  Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var det, Marianne :-)

   Slet
 8. Sikke en skøn oplevelse at afslutte arbejdsdagen med...God weekend..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Annemarie :-)

   Slet
 9. Ej, hvor en søn historie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det var dejligt :-)

   Slet
 10. Lige i starten var jeg begyndt at blive bekymret for, hvordan det indlæg ville udvikle sig; sådan lidt a la hjertestop. Men for hulen da, hvor sluttede det godt. Sådan en lille ny verdensborger er da bare noget af det bedste.

  SvarSlet
 11. Åh sikke da en fantastisk start på livet, fuld fart på fra første færd! Dejligt livsbekræftende indlæg der efterlader mig med et smil og en tanke på mine pigers fødsler, god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Oline, jeg kom også omkring mine børns fødsel :-)

   Slet
 12. Så fantastisk! Det minnet meg om at jeg selv lå i kø på gangen på Haukeland sykehus i Bergen for å få komme inn til fødestuen da den første kom. Den siste ble nesten født i bilen. Fra jeg lå i sengen hjemme til han var født på sykehuset gikk det 20 minutter (jeg bodde 6 km fra sykehuset).

  SvarSlet
  Svar
  1. Steinkjerringa du har da haft travlt :-)

   Slet