søndag, september 23, 2012

FOKUSERING ELLER AFLEDNINGSMANØVRER

Jeg er så let afledelig, jeg har prøvet at rejse mig fra min aftensmad på arbejde for at gå ned og bede en patient om at gå til scanning. Ude på gangen står der spørgende pårørende, dem må jeg jo tage mig af og jeg informerer, jeg trøster, jeg spørger ind til informationer, de giver mig, og pludselig står min kollega ude på gangen med en telefon i hånden: Lene, har du sendt patienten til scanning? ØH  - NÆH, det gør jeg NU!

Hjemme prøver jeg også at være systematisk, f.eks når jeg rydder op, jeg starter i et rum, så er der lige noget, der skal ned i køkkenet, pludselig opdager jeg, at jeg er ved at vaske op, tømme opvaskemaskine og flytte rundt i skabe!

Søndagen er startet med morgenmad sammen med landmanden og to af hans jagtkammerater. De skal lave jagttårne til deres jagtområde, og så er det jo dejligt at starte med rundstykker, kage og en bette en. Denne gang fik de noget andet, end de var vant til. En hjembragt souvenir fra Normandiet og vores familierejse dertil i 2010.

DSC05888

Jeg har planer for min dag, men som ovenstående måske fortæller, er jeg nem at lokke på afveje, især computer og bøger er veje, jeg gerne vil gå.

Men nu er der plukket hindbær, der skal laves til marmelade. Jeg er dog nødt til at google lidt for at finde en opskrift. Men ikke mere end det!

DSC05886

For der er også hyldebær, der skal plukkes og forvandles til saft og sidst men ikke mindst, den trøje til sønnen, som jeg mangler så lidt af, at garvede strikkere vil ryste på hovedet over, at jeg endnu ikke har fået den færdig. Nu er det skrevet herinde på bloggen, og der falder brænde ned over mit hoved i aften, hvis ikke jeg kan tjekke hindbærmarmelade, hyldebærsaft og en færdigstrikket trøje af på min imaginære søndagsliste!

Opvaskemaskinen skal tømmes, det halve af køkkenbordet flyder med ny opvask til maskinen, men jeg rører det ikke, for pludselig er jeg i gang med noget helt andet. FOKUS LENE!

6 kommentarer:

 1. Kender det så godt ...

  Håber du kan holde fokus resten af søndagen ... men husk at nyde den også ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tove, jeg nyder, der er så godt vejr udenfor :-) Og jeg har lige plukket to spande hyldebær.

   Slet
 2. "Vi holder øje med dig" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg vidste jeg kunne regne med jer :-)

   Slet
 3. Uhhh du rydder op på samme måde som mig.. :-). Det tager lang tid, når man hele tiden flytter fokus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, skal vi rydde op sammen :-) Det tager nemlig så lang tid.

   Slet