mandag, september 24, 2012

TO SKRIDT TIL HØJRE OG ….

Egentlig synes jeg, at jeg har været flittig, men min liste med ting, der skal være færdig, inden jeg starter på diplommodul om 4 uger er ikke blevet meget kortere. For hver ting jeg tager fat på, dukker der nye vinkler op, som også skal belyses. Jeg har kun onsdag til at få styr på tingene, så jeg satser på, at min kursuslederfunktion i morgen kører på skinnerne, for så kan jeg arbejde lidt, mens de andre undervises.

P1040408

Måske skulle jeg skrive et indlæg om fokusering på arbejde, det gik jo så godt i går ;-)

P1040409

På vej hjem hørte jeg om stenalderkost, og faktisk er det meget lidt vi ved. Der er en masse ting, vi tror og gisner om, men f.eks hvor meget spiste stenaldermennesket egentlig af kød? Denne forsker mente, at det nok var mere planter, fisk og nødder, der var hovedingredienserne i måltiderne. I aften har jeg taget den nemme vej, pastaskruer, salat og en omgang bolognese, ja før jeg fik blog, ville jeg have kaldt det kødsovs, lidt “madsnob” er man vel blevet ;-)

I morges var lydbilledet Tina Dickow, jeg har ikke hørt noget af hende før, hun er da et herligt nyt bekendtskab. Jeg synger arbejdsdagen i gang med “You wanna teach me to dance”, så er jeg vågen og klar til køreturen på arbejde. Nu er det faktisk mere end halvmørkt, når jeg kører hjemmefra, det varer ikke længe, før end det er helt mørkt. Sådan går året sin gang, og jeg går med. Jeg savner mine børn, så jeg håber på, at kartoffelhøsten går gnidningsfrit, så jeg kan tage en dag eller to i hovedstaden, når jeg om to uger har ferie.

Små brudstykker af min tankevirksomhed om dagen i dag. Håber din dag er gået godt.

14 kommentarer:

 1. Madsnob hé hé...tak for et skønt indlæg ;-)

  SvarSlet
 2. Åhhh nej, lister der bliver længere, selv om man når en masse.. Det er altså ikke fair. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, fordi du synes det er unfair :-)

   Slet
 3. Du er så god til at få skrevet lidt hver dag. Det er dejligt vi må følge med i lidt af din tankevirksomhed. Og det lyder skønt at komme syngende igang med dagen. P-huset var fuldt da jeg kom på arbejde i morges, og sådan blev dagen faktisk mere eller mindre ved, så jeg er træt og brugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laura, sådanne dage som du har haft i dag er hårde, og de sidder i kroppen resten af dagen. Og så skal du endda være på som mor til to :-)

   Slet
 4. Det var spændende at følge din tankerække - jeg er lidt fascineret af stenalderkost, men jeg tror mere og mere på "lidt af hvert, alt med måde" og så at undgå for meget stivelse og sukker - og det er svært.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, jeg er helt med på din "kur", jeg prøver også at undgå for meget stivelse i form af brød, men hold da op som jeg hopper i konstant :-)

   Slet
 5. Tak for dine dagligdags-ord, - nu med gourmet-ambitioner :)

  Jeg kom lige til at savne mine børn.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Eva, og min datter kom til at savne mig, da hun læste det :-)

   Slet
 6. Ja, de børn - heldigvis var mellemsønnen her, da jeg kom hjem igår. Jeg har ikke set ham siden studiestart, så det var dejligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det var da en dejlig overraskelse :-) og vi andre tænker at du da må se ham oftere end datteren i København, men sådan er det nødvendigvis ikke :-)

   Slet
 7. Dejligt at det snart bliver vintertid, så vi kan få de lyse morgener tilbage. Selvom jeg står senere op end dig--- manden møder først på job kl 9 da han er bibliotekar på HTX i Frederikshavn og Hjørring - samme dag 3 gange om ugen-- så han får set de danske landeveje--- så er der også ved at være mørkt når vi står op kl 7.15, så vi glæder os til at sætte uret på plads. Skønne fotos af jeres agerhøns-- har I strøm på hegnet? Jeg synes jeg kan se et skilt med strøm- det ville da være smart - vi har fået ryddet vores hønsehus flere gange af mink og ilder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, ja der var mørkt længe i morges. Vi har strøm på, netop af samme grund :-)

   Slet