søndag, oktober 12, 2014

HAR DU BEVÆGET DIG I DAG?

Måske mentalt, måske fysisk? At bevæge sig og lade sig bevæge er godt. God søndag til dig.

P1010269

14 kommentarer:

 1. Jep - jeg har bevæget mig over i kirken, det var nu ikke fordi jeg blev så bevæget af det, for jeg sad og var lidt irriteret over at se en af vores præster vende ryggen til menigheden under indstiftelsesordene, Det er meget gammeldags og traditionelt at gøre det på den måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, sjovt som små ting kan forstyrre vores koncentration. Håber resten af gudstjenesten blev OK . God mandag til dig :-)

   Slet
 2. Åhhh jeg var mere i vigør i går ;-) men om lidt vil jeg bevæge mig ud i bilen, køre til Slagelse og se "Fasandræberne" ...god søndag til dig Lene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, ja sikke en dejlig tur I var på. Jeg er spændt på at høre om din oplevelse med filmen. God mandag til dig :-)

   Slet
 3. Jeg bevæger mig i meget slow i disse dage pga af varmen 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Jette, den varme kan sommetider være en hindring :-)

   Slet
 4. Har vært ute å gått en tur i solen, etter mye regn.
  Ellers så har ejg nettopp lese det brevet du henviste til under her,
  En flott historie om at de aller fleste klarer det bare de gir det en sjanse.
  Men i en tilsatnd av sjokk er det ikke lett å ta riktige avgjørelser.
  Ønsker deg ei velsignet god uke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid og rent fortællemæssigt og skriftmæssigt synes jeg også brevet formåede at opfylde faderens ønske om at fortælle sin datter sandheden på en kærlig måde. God mandag til dig :-)

   Slet
 5. Ja, i dag gik jeg en gennemgangstur til en DVL-tur i Rude Skov sidst på måneden. Den blev ifølge Topo GPS 16 km - og den er kun annonceret til ca. 13 km, så jeg må flytte mig lidt og få slettet nogle af kilometerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, du er så sej :-)

   Slet
 6. Både ja og nej- fysisk er det ikke blevet til så meget, men psykisk ja, da vi i dag har tømt bogreolen efter min svigermor og hold nu op en masse skatte jeg fandt der. Derudover er der jo fysisk arbejde ved at tømme et hus for indbo - psykisk er det svært på mange måder. Vores voksne børn var med og det hjalp på stemningen- deres "små" fætre var der også- vores er 30 og 27 - den ældste fætter 16 - en på 11 og en på 6 så det er et stort spring og det er der jo selvfølgelig også på de 3 søskende - den yngste er 12 år yngre end os og det kan mærkes lige nu. Vi er simpelthen forskellige steder i vores liv- hun har et barn der lige er startet i 0. klasse- vi har et barnebarn, der skal i børnehave lige om lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, det tærer hårdt mentalt at pakke et helt levet liv væk og ned. Min yngste søster er også 12 år yngre ned mig, men har desværre hverken kæreste eller barn, men jeg kan godt genkende det med at være forskellige steder i livet. God mandag til dig :-)

   Slet
 7. Ja - jeg har gået en masse kilometer - men ikke bevæget mig, så pulsen kom op. Det er blevet til alt for lidt, alt for længe, og det kan ses! Øv. Nu må den ryg være klar til lidt mere aktivitet en gåture!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, klap du dig selv på ryggen, med det arbejdstempo over store fysiske områder er det imponerende at du alligevel kommer ud og gå, men det er irriterende, når man kan mærke på sin krop, at den ikke er som man vil have det. Pøj pøj med bevægelsen og god mandag til dig :-)

   Slet