tirsdag, september 11, 2007

VADESTEDET

Min læge mener, jeg er kommet til det dersens vadested, hvor man går over. Så mens man går, kan man tænke, det her er en overgang, og når man er over, kan man sige, tak at det nu er over. Mens man går, tror man måske, det aldrig går over, men det gør det jo, for det er jo kun en overgang.

Jeg troede bare, at man kom til at svede af at gå over og ikke, at man blev svimmel. Men måske er der gået overgang i det, hvad ved jeg?

Nå ja for resten så mener hun også, jeg får for lidt søvn, så godnat og sov godt, når I engang om lang tid skal til at sove.

7 kommentarer:

  1. Håber du fik en god nats søvn Lene, og lad nu være med at ryge en oktav over i aften ;o)

    SvarSlet
  2. Ak ja, det kommer jo lige pludselig....men rart der er kommet en forklaring, alt er nemmere (selvom det stadig kan være svært) når man har en forklaring. Pas på dig selv, Lene

    SvarSlet
  3. Guuuud, kan det mon være derfor, jeg har været svimmel i et halvt år? Overgangen har det med at komme tidligt i vores familie, så det kunne være en forklaring.
    Men du skal passer på dig, og sørge for at få hvilet ordentligt! Lov os lige det, Lene!

    SvarSlet
  4. Håber, for dig og alle os andre, at vi går forholdsvis let igennem og ikke går under, men kommer godt over... og fortsætter fremad på den anden side :)

    SvarSlet
  5. Tror du bliver svimmel af hele tiden at dreje hovedet bagud for at se om der er noget du har glemt inden du går over. Lad være! Du kommer over på den anden side engang - tror jeg da - jeg har vadet i ca. 8 år. Mit vadested er åbenbart lidt langt;-)God dag til dig!

    SvarSlet
  6. Jeg tror, at ikke bare 1 god nats søvn, men mange i træk, vil kunne gøre noget ved ens velbefindende. Det kan da bare være svært at finde i seng, synes jeg.
    Men den overgang er i øvrigt mærkelig, synes jeg. For det første kommer og går den efter forgodtbefindende, og for det andet er det da træls lige pludselig at føle sig som en kogende kedel vand.
    Håber du har haft en god dag.

    SvarSlet
  7. sister bonde - jeg vil synge den mest rene tone, jeg kan ;-)

    Moster tulle, jeg passer på, kan du tro

    Nina, jeg hælder nok mest til søvnmangel, men nu får vi at se.Og jeg lover :-)

    JetteH - der er kun en vej, og det er fremad ;-)

    fru koch, mon de har gravet vadestedet bredere? Vi klarer den og ikke noget med at kigge tilbage.

    Conny, jeg har lovet mig selv, at nu skal jeg op på over 6½ timers søvn i en længere periode, og så får vi at se. Og svedeturene har jeg endnu til gode, jeg har nemt ved at svede, når jeg arbejder, men de der umotiverede ture er endnu ikke dukket op.
    Og tak jeg har haft en god dag

    SvarSlet