fredag, september 21, 2007

AFHÆNGIGHED

Jeg er dybt afhængig af det. Jeg er nødt til at indrømme det over for mig selv. Det tager meget af min tid.

Måske er det ligesom de unge mennesker, der fortaber sig i World of Warcraft, og som lever deres liv derinde sammen med de andre spillere.

Kommentarer herinde gør mig så glad, jeg er ikke en af dem, der kun skriver for mig selv. Jeg begyndte bl.a. fordi jeg syntes, det var sjovt med alle kommentarerne til indlæggene. Men jeg bliver fanget af det, jeg skal lige hen og se, om der er kommet nye indlæg, og pludselig er der gået en time.

Jeg elsker at sidde her ved computeren, og det er sjovere end at tørre støv af, støvsuge og gøre badeværelser rene.

Jeg elsker, når jeg går og hænger med hovedet, at gå hen og trykke på knappen og så toner der nye kommentarer frem.

Men i dag pålagde jeg mig selv at være voksen først, så nu er huset tørret af og støvsuget, og nu må jeg godt sidde her, lidt, for der skal jo også handles ind til weekenden, hvor jeg skal på arbejde :-)

14 kommentarer:

  1. Jamen Lene, så skal du sandelig have have en kommentar - fra en som ikke er nær så langt i de huslige pligter endnu. Pyha - det trænger overalt såvel ude som inde. Men jeg skal så heller ikke arbejde i den kommende weekend.
    Dine billeder fra forleden var fantastiske! Vi skal huske at nyde skønheden i naturen lige nu.
    Jeg vil nyde den, og huske mig selv på at jeg skal hoppe på cyklen og se sort sol en af de nærmeste aftner.
    God weekend til dig og dine.

    SvarSlet
  2. Du har ret, computeren er en tidsrøver... men det er hyggeligt og det er så skønt at få en kommentar eller give en, som man så senere kan se er blevet godt modtaget. Nogen gange bliver man så grebet af det (f.eks. hos Liselotte) at man begynder at kommentere på/til kommentarerne...

    Godt for dig, at dit hus nu er duftende rent, mit er støvsuget og der er tørret støv af på de iøjenfaldende steder, men gulvene bliver altså ikke vasket i denne omgang.

    God weekend.

    SvarSlet
  3. Jeg havde skrevet en kommentar til dette indlæg tidligere, men jeg har åbenbart lavet et eller andet forkert, det kom i hvertfald aldrig med.
    Bare for at sige, jeg er også blevet afhængig af bloggene. Afhængig af at læse med, men efterhånden også af at give og få en kommentar.
    Det er MEGET sjovere end rengøring.
    God weekend fra Himmerland i regnvejr.

    SvarSlet
  4. Tak Lone :-) Jeg skal i aftenvagt, så jeg satser på nogle gåture, nu med god samvittighed :-)

    Kagekonen. mine gulve er heller ikke vasket, men jeg satser på, at jeg kan tage et rum af gangen i næste uge, hvor jeg først møder om eftermiddagen

    helle, vi er enige, og her regner det også, så nu kan jeg ikke slå græs,så kan jeg sidde lidt længere ved computeren ;-)

    SvarSlet
  5. Hej Lene. God pige. Det var flot gjort. Der sker det samme for mig, jeg skal også lige kontrollere, om I har skrevet nye indlæg siden sidst jeg kiggede. De husmoderlige opgaver laver bare ikke sig selv, så vi er nødt til at være lidt restriktive.

    SvarSlet
  6. Kan kun sige: Velkommen i klubben jeg har det på samme måde - måske lige bortset fra den lille detalje med at "være voksen" inden jeg kigger! God week-end til dig og landmanden!

    SvarSlet
  7. Jeg startede med at blogge for min egen skyld, men hen af vejen ændrede tingene sig.

    Der er efterhånden en lille sluttet kreds der læser med, og jeg glæder mig hver dag til at læse kommentarerne.

    Og ja, så er det pludselig man opdager at tiden bare er gået, mens man har læst sine daglige og strøet kommentarer hist og pist, men jeg er vild med det.

    God fornøjelse med krobesøget og gensyn med vennerne og god weekend.

    SvarSlet
  8. bidvtfkkFint skrevet Lene, du (vi)er åbentbart ikke alene. Jeg MÅ også lige kigge engang imellem, men jeg er ikke så god til at få skrevet, synes ofte, at det jeg har på hjertet, er skrevet, sagt, eller kommenteret, men jeg nyder at få nye indput, et grin engang imellem og sat tanker igang. Fortsæt endelig....nu smuttede der lige 10 min. mere;)

    SvarSlet
  9. Det er vi nødt til Kaja :-)

    fru koch, jeg leger bare voksen ;-) også god weekend til dig

    Sifka, det er nemlig rart at læse andres kommentarer, også i andres blogs. Tak, du må også hygge dig

    Ups Jette undskyld :-)

    SvarSlet
  10. Hvor kender jeg fornemmelsen. Er lige ved at sammenligne følelsen med afhængighed for fx alkohol eller kaffe, men skal bare lige hen og kigge. Jeg elsker at følge jeres blogge, kommentarerne, se, hvad der er kommet. Følelsen af at kende nogen af jer efterhånden, den der afhængighed kan jeg ikke undvære, det kniber bare med at være "voksen og følsom", jeg skal lige... og pludselig er der gået en rum tid, og rengøring blir skubbet ud, har kun fået vasket tøj til nu idag. God weekend til dig, håber aftenen på kroen var god, en oplader.

    SvarSlet
  11. Jeg har det også som deg, Lene. Jeg er avhengig av både min egen og andres blogg. Det tar mye tid, men det bekymrer meg ikke. Jeg har en viss mengde fritid, og den bruker jeg som jeg vil. Jeg får ikke verken mer eller mindre fritid fordi om jeg blogger, så må jeg omdisponere. Noe av tiden tar jeg fra TV-tittingen, særlig den tomme, og så blogger jeg samtidig med at jeg ser nyheter. Og jeg er veldig selektiv på hvilke blogger jeg leser fast. Jeg har en mappe til daglige blogger, og en til de sjeldne som jeg kikker på en gang i uka. Da jeg begynte trodde jeg at jeg skrev for meg selv. Det tror jeg ikke lenger. Jeg skriver for mine lesere, og det er ekstremt viktig å få kommentarer. Dialogblogg er mye bedre enn monologblogg. Ellers er det litt som å drive en avis som helst skal ha en artikkel hver dag. Og for den som har skrivekløe er jo det moro.

    SvarSlet
  12. Du er ikke alene - der er nogen der følger dig.
    Kan synges med lidt lykke og lidt held.
    Vi er mange Lene - og ved gud om vi elsker det. Yes.
    Skal man være voksen for at gøre rent?

    SvarSlet
  13. Jeg ser først nu dit indlæg, Lene, men iler med at sige, at jeg synes bloggeriet er utroligt givende. Jeg ville ikke undvære det, selv om det jo tager en del tid. Men det åbner så mange nye døre. Vi skal bare passe på, at vi ikke forsømmer vores familier og andre venner.
    Alle de forrige kommentarer har i øvrigt sagt det hele.

    SvarSlet
  14. Puk, den der voksen rolle, den er svær indimellem ;-)

    sister bonde, man kan godt gøre rent selvom man ikke er voksen, men man skal være voksen = fornuftig for at gøre rent før man blogger :-)

    Hege, du formulerer dig så godt. Den der med avisen og daglige indlæg, sådan har jeg det også.Der hvor det bekymrer mig, er når jeg springer over ting, jeg skulle ha lavet, fordi jeg hellere vil blogge, så er det jeg må tage en snak med mig selv :-)

    madame, det åbner i høj grad døre og udvider ens horisont, så det er jo en balancegang.

    SvarSlet