torsdag, september 13, 2007

UPS!

Landmanden havde sat datteren til at slå græs i dag, han havde bare lige glemt at informere hende om, at der også skulle slås på den anden gård. Da han opdagede det over aften, var de to unge mennesker draget af sted, og af de to tilbageblevne var det vist den yngste, der havde mest energi.


Så jeg fløj på det gul-grønne lyn og kørte over i dejlig solskin, MEN der er koldt sådan en septemberaften. Det havde jeg glemt, så der blev frosset med anstand, mens jeg beundrede de gamle træer, som den første ejer plantede for mange år siden.



Nu drikkes der te i rigelige mængder, varm trøje og varme hjemmesko forsøger at varme mig op, så kan jeg måske lære det.

8 kommentarer:

  1. Ja, der ER koldt i aften, Lene. Jeg har også frosset med anstand derude, men der er også smukt og dejligt, så det går :-)

    God fornøjelse med teen og varmen :-)

    SvarSlet
  2. Tak Liselotte, når bare man klæder sig efter forholdene, så har vi nogle dejlige dage lige nu, både dag og aften :-)

    SvarSlet
  3. Jeg håber ikke, du blev forkølet Lene, for det er virkelig koldt nu morgen og aften - det er svært at finde den rigtige påklædning.

    Hvor er det smukt med gamle træer, som dem, du fortæller om.

    SvarSlet
  4. Der er godtnok smukt hvor I bor. Vi kommer forbi igen en dag... :-)

    SvarSlet
  5. Selv om du har frosset og det var en kold omgang så fik du smukke billeder ind på nethinden. De må kunne varme dig sammen med teen. Tak for kigget - min tur rundt på din ejendom var rigtig lun og hyggelig ;-)

    SvarSlet
  6. madame, heldigvis ikke. Og gamle træer er meget smukke.

    Lizelotte- det håber jeg også I gør :-)

    Fru koch, de billeder gav mange tanker om tiden der går, om de træer vi har plantet.

    SvarSlet
  7. Neeeej, hvor er de smukke, de gamle træer. Bare jeg havde sådan nogle. Men vi har kun birk, og de må lade livet pga birkeallergi. Og den kæmpestore hængebirk, som virkelig er ret flot, skal også væk. ellers vælter den af seig selv en dag, og det vile jo ikke være så godt, hvis den ramte en bil ude på vejen eller noget!

    SvarSlet
  8. Nina, sådan går det jo , alt har sin tid.

    SvarSlet