torsdag, september 13, 2007

STILLE NU

Ikke en lyd høres i huset, der er ingen radio, der er tændt, ingen fjernsyn kører, det er kun mig, som er oppe og som laver lyde.

Elkedlen koger vand til te, kniven smører smør på franskbrød i læssevis og nogle enkelte rugbrødsskiver. Der lægges pålæg på og en enkelt kartoffelmazarin lægges oveni hver madpakke til i eftermiddag. Morgenbordet bliver dækket til resten af familien.

Føntørreren snurrer luftigt og sørger for, at håret sidder nogenlunde, indtil det udsættes for et lille trangt badeværelse på afdelingen. ½ time i det sammen med en patient, så er der ingen spor af frisuren fra morgenstunden.

Morgenmaden bliver indtaget her foran computeren, her er ingen kære mor til at skælde ud over det.

Klokken nærmer sig hastigt afgang, tankerne begynder at kredse om den forestående arbejdsdag, hvad har jeg af hængepartier fra i går?

Når jeg først er i bilen, kommer der lyd på. Jeg hører ikke radio, men en eller to sange på 3-4 CDer bliver afspillet meget højt og med en engageret sanger i bilen. Så er der ladet op til en ny arbejdsdag, ha en god dag.

10 kommentarer:

  1. Rigtig meget i lige måde Lene og tak for en lille morgenvandring.

    SvarSlet
  2. Også god dag til dig, Lene. Dejligt med sang i bilen fra morgenstunden.

    SvarSlet
  3. Håber du får en god arbejdsdag. Her arbejdes hjemmefra med Amy Winehouse i pc-højttalerne... :-)

    SvarSlet
  4. Også en god dag herfra. Helt vidunderlig morgenstemning, du indfanger her i dine ord. Tak fordi jeg fik lov til at være "en flue på væggen".

    SvarSlet
  5. Stilhed om morgenen.... nej, her tændes radioen som det første, men der er ingen snak eller sang. Ha' er rigtig god dag.

    SvarSlet
  6. kunne næsten dufte din te og brød helt her over...
    i dag skal jeg som noget nyt , med bus til arbejde, det bliver en lidt anderledes dag her.
    hilsen fra Mandagspigen i camping(S)vognen, Anne

    SvarSlet
  7. Dejlig morgenstemning, Lene. Håber dagen blev lige så god, som den startede.

    SvarSlet
  8. tak for alle jeres kommentarer, og dagen blev god, som den faktisk næsten altid er. Jeg har jo nogle dejlige kolleger, men træt det er jeg :-) Og så er det jo dejligt at sidde stille her ved computeren igen og læse jeres kommentarer.

    SvarSlet
  9. Fantastisk morgenstemning du der beskriver, den ville uden tvivl også give mig en skøn start på dagen:) Intet er så livgivende som at skråle med på et par elskelige melodier, uden at andre forstyrres af min umelodiske stemme:)

    SvarSlet
  10. nemlig Pia, man er SÅ god derude i bilen :-)

    SvarSlet