lørdag, marts 10, 2007

BOBLER

Det bobler af glæde ude i bloglivet, og her hos mig er der også en stille boblende glæde.
Er det mon ginseng, der endelig virker? Er det nattevagten, som af uforklarlige grunde ikke gjorde mig træt, men tværtimod glad? Er det samtalen med datteren?

Fakta er, at jeg stille og roligt har nydt at lave aftensmad, vi har spist sent, og nu er der sat en god flaske rødvin på bordet. Jeg har 11 feriedage foran mig, og jeg har ikke tænkt mig at lave ”burde” ting, det er min fødselsdagsgave til mig selv.

Jeg vil nyde dagene både herhjemme og i Paris, og jeg vil øve mig i ikke at tænke på arbejde, ikke at læse faglitteratur og heller ikke skrive om det.
Jeg vil pleje de to andre ben på taburetten ;-) På et af mine kurser var der en neuropsykolog, som sagde, at livet væltede lettere, når man blev syg, hvis man kun havde et ben på taburetten, der gav identitet. Eks, at arbejde var det, der definerede, hvem man var. Jo flere ben der betegnede, hvem man var som person, jo bedre. Familie og fritidsinteresser får min prioritet de næste 11 dage.

Ha en god weekend

6 kommentarer:

  1. God weekend Lene. Du lyder som en, der har fået trukket ro helt ned i maven...

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig med dig, Lene :-)

    SvarSlet
  3. Og hvor den lige kommer fra, Lizelotte, ved jeg ikke, måske er det bare bevidstheden om ikke at skulle noget og glæden ved en dejlig miniferie ;-)

    Ella , tak :-)

    SvarSlet
  4. tak skal du ha Liselotte, jeg glæder mig også helt vildt og bevidstheden om at jeg har en lille uge inden, hvor jeg skal nyde forventningens glæde er bare så dejlig :-)

    SvarSlet
  5. stort knus til dig. nyd. nyd. nyd.

    SvarSlet
  6. Tak Regitze, du kan tro jeg vil nyde ;-)

    SvarSlet