torsdag, marts 15, 2007

HEKTISK AKTIVITET

Her bliver der ikke sovet længe, foråret er ved at være her.
I dag er det første læs læggekartofler ankommet, de bliver læsset over i 500 kgs kasser, så de er klar, når jorden er klar.


De første år, vi boede her, hadede jeg forår og efterår, jeg troede altid, at min kæreste var sur på mig, men nu ved jeg, at han går ind i en tilstand af dyb koncentration, hvor al opmærksomhed er rettet mod jord, vejr og planlægning af aktiviteterne. Det er jo de to årstider, hvor vores indtægt er afhængig af, at han gør det rigtige på det rigtige tidspunkt.


Nu har jeg gjort min pligt som landmandskone, teen er klar og der skal smøres et par franskbrødsmadder til det arbejdende folk, bagefter skal jeg i gang med bagning. Der er personalmøde på min afdeling i aften, og jeg har lovet at give brød, så en spsk. ginseng og turboen er sat til.
Ha en god dag.

7 kommentarer:

 1. Sjovt som du beskriver det! De første år Bruno og jeg boede sammen blev jeg også nogle gange ked af det, fordi jeg troede, han var sur ... men så fandt jeg ud af, at det var når han var dybt koncentreret om et eller andet... :-)

  Det må være en mande-ting. Jeg kan ihvertfald sagtens være koncentreret om en opgave og samtidig tilstedeværende i min familie... :-)

  SvarSlet
 2. jeg tror det er udpræget en mandeting,Lizelotte, og så tror jeg det er en udpræget kvindeting, at vi tror det er os, der er årsag til tilstanden ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg griner, for jeg genkender. Det er typisk mænd, at de bliver frygteligt koncentrerede og så ikke rummer andet og det er typisk kvinder at tro, at alting handler om dem ;-)

  Rigtig god torsdag, Lene :-)xzivrqv

  SvarSlet
 4. tak i lige måde Liselotte, ja vi er vist fra hver vores planet ;-)

  SvarSlet
 5. Venus og mars........ sådan er det bare. Håber du får en rigtig dejlig dag. :-)

  SvarSlet
 6. Nu sidder jeg her og fantasere om nye kartofler!

  SvarSlet
 7. tak i lige måde Jane :-)

  det bliver skønt krebsinde, når vi kan sætte tænderne i nye kartofler, vores er dog først klar sidst i juli

  SvarSlet