torsdag, marts 15, 2007

PERSONALEMØDE

Der var lige det, der skulle være, fagligt input, information og grin og hygge. Og så var der selvfølgelig rigeligt mad. Ja jeg købte også lige 6 poser slik og chokolade, hvis nu det ikke slog til ;-) mon jeg nogensinde bliver klogere ?

Vi fik information om de frivillige, som efterhånden er på mange afdelinger. Meningen er ikke, at de skal overtage vore opgaver, men gøre noget af det, som også giver glæde for patienterne. F.eks. læse op, gå med i kiosken, snakke sammen, spille kort, gå tur eller hvad det nu kunne være. Vi har kun en frivillig en dag hver 14. dag, men vil gerne have flere.Det er så heldigt, at det er en af vore egne sygeplejersker, som er gået på efterløn, som har taget tjansen hos os.

Så fik vi fagligt input i form af vores leders masterprojekt . Fremlægningen tydeliggjorde hvor vigtigt det er, at vi får dokumenteret vores sygepleje, men også hvor gode mine kolleger allerede er til dette. Det var godt at være sammen, vi var ikke så mange, 15 i alt, men det er svært, når der altid er nogen på arbejde. Samtidig har mange jo små børn, og efter en lang arbejdsdag, hvor man først er hjemme ved 16 tiden, så er det ikke lige sagen at skulle ud af døren igen kl. 18.

Nå men nu skal der pakkes, landmanden har købt ny kuffert, men den må jeg ikke kigge i ;-)

2 kommentarer:

  1. DEt lyder, som om I har en meget god afdeling og tager jeres arbejde og roller særdeles alvorligt - på den rigtig gode måde. Spændende at høre om hver gang.

    Og så: GOD TUR!

    SvarSlet
  2. Håber jeg kan få en kommentar igennem nu, den ville ikke tage den tidligere på dagen. Er i tvivl om du er draget mod syd, men under alle omstændigheder vil jeg ønske dig/jer en skøn tur til byernes by.

    SvarSlet