søndag, marts 11, 2007

LENE OG SÅ MADPLAN

Den står nok så fint derude til højre, men tro den ikke. Jeg har de bedste intentioner, men der sker næsten det samme hver gang, jeg mister lysten. Gider ikke lave mad, får forfærdelig medlidenhed med mig selv og skyder så noget hurtigmad af fra hoften.

Men lige nu er jeg vældig tilfreds med mig selv, jeg kan sådan set mærke de små madenglevinger er ved at vokse ud. I går fik de to mænd i mit liv langt om længe det, der i forskellige variationer har stået på min madplan, men aldrig er blevet lavet. Nemlig udbenet rådyrkølle stegt på gammeldavs maner i ovnen. Svigermors opskrift med bacon og tyk opbagt sovs hældt ud over stegen og så ind i ovnen sammen med hasselback kartofler, hertil Waldorf salat.

I dag var der planlagt vildtpie, en herlig resteret, men vi havde andre rester. Sønnens kirke havde fællesspisning i dag, så han og jeg lavede en kæmpe skål pastasalat, og resterne var nok til os. Italienske kødboller ville passe godt hertil, men jeg havde ikke persille, citron og parmesanost, så vi lavede dem med pesto og rev noget tør skæreost. Mændene i mit liv var begejstrede, så nu er der født en ny ret herhjemme.

8 kommentarer:

 1. Og her har jeg faktisk gået og været vildt imponeret over den madplan altså!! Men jeg forstår dig nu så udmærket og gode intentioner skal man heller ikke kimse ad, vel? ;-)

  SvarSlet
 2. vel skal man ej Pernille, og det ku jo være det en dag holdt en hel uge, man kan vel lære det ;-)
  Og velkommen her, min demens light mener det er første kommentar, men tilgiv mig hvis det er fejl, jeg er ved at blive gammel ;-)

  SvarSlet
 3. Ups jo - du har nok ret i at jeg bare har læst og læst og glemt at kommentere ;-( Skam få mig, men nu er jeg her i hvert fald :-)

  SvarSlet
 4. pyh ha så er jeg ikke blevet helt dement, men det samme gælder over hos dig, så skam mig også ;-)

  SvarSlet
 5. Især kan jeg godt lide de tre sidste dage i din madplan! Rigtig god rejse. Og hold nu øje med, hvad der er at se dernede - der er jo kun en måned ca. til, jeg tager af sted.

  SvarSlet
 6. det vil jeg prøve på Conny ;-)

  SvarSlet
 7. Engang lavede jeg trofast madplan og fulgte den. En sjælden gang imellem kan jeg stadig finde på det. Det gode er, at det er nemt når man skal handle. Det sure er at man jo måske ikke lige har lyst til at spise det som man planlagde for en uge siden..... Så jeg kender det godt. I dag har jeg tid til at lave madplan, men jeg gider ikke......... Men middag i Paris kunne jeg nok nemt overtales til.... En lille (bitte) smule misundelig er jeg over 3 x middag i Paris. :-)

  SvarSlet
 8. det må du gerne være Jane ;-)
  Dem der kører efter madplan siger, det sparer dem tid i hverdagen, og jeg tror dem gerne + at de nok får mere varieret mad, men jeg ryger altid i, det går godt nogle dage, og så har jeg ikke lyst.

  SvarSlet