søndag, marts 11, 2007

GOD START

At starte søndagen med at være børnepasser for 11 børn, som hellere vil være sammen med mig end at høre præstens prædiken, det er ikke så ringe endda.
Jeg og min nabo havde sagt ja til at være børnepasser i den lokale kirke i dag, det var rigtig hyggeligt. Der var to små piger, der skulle døbes Matilde og Mille, og de havde en masse gæster med sig både store og små.

Vi drak saft, spiste kiks, tegnede, spillede spil, og et par fædre var taget med over sammen med deres to små piger. Det er godt at høre, at de syntes, det var en god ide. Det kan være svært at være stille under prædiken, og som hørehæmmet ved jeg, hvor svært det er at få noget ud af en prædiken, når en masse børn snakker og tumler rundt, så det her fungerer godt med en del frivillige, som stiller op til børnepasning. Jeg er en af dem, der bidrager mindst, men jeg nyder det, når jeg er af sted.

Da jeg kom hjem skulle jeg selvfølgelig se om de var der. Jo lige der i hjørnet ved hundegården stod de, og jeg afprøvede fluks Irenes måde at nyde dem på indendørs.


7 kommentarer:

 1. Nej – hvor er de smukke, Lene. Vi har også juleroser i haven, de er hvide. Farven dine juleroser har, er jeg brændt varm på. Gartneriet er lukke i dag ;-)
  Nu rejser du/I snart til Paris. Jeg kan love dig at vejret er skønt her på disse kanter (25km. nord for Aachen). Forhåbentlig forbliver det fint, så I kan komme tørskoet omkring i Paris – sidde på små cafeer og nyde noget læskende.
  Paris er skøn ! Der er noget over den by, som andre byer ikke har. Det er svært at sige præcist, hvad det er – men det er der ;-)
  Det er en rigtig god ide at holde de mindste børn ude af kirken, så de mennesker der kommer til gudstjeneste, kan høre. Man kan ikke forlange at helt små børn skal være musestille. Det er i forvejen svært at få folk til at komme i kirken. Hvem gider bruge sin tid på det, hvis man ikke kan høre, hvad der bliver sagt.
  God søndag !

  SvarSlet
 2. også god søndag til dig Anne. Det lyder godt med det dejlige vejr I har, og jeg glæder mig også. Jeg har bestemt, jeg vil sejle på Seinen og besøge Louvre. Datteren har bestilt billet til en musical om eftermiddagen, og så skal vi bare nyde Paris :-)

  SvarSlet
 3. Flotte juleroser! (Også min farve). Og god tur til Paris - og du skal oven i købet til musical!

  SvarSlet
 4. jep Conny, det er historien om musikanterne fra ?, den med de fire dyr, og hvad er det nu den hedder

  SvarSlet
 5. øhøm, jeg er ikke så meget inde i musicals, så desværre er jeg helt blank.

  SvarSlet
 6. Ih hvor er de fine. Jeg plejer vist at lave stilken lidt kortere ... Jeg kan bedst lide de hvide helleborer, men også dine dybviolette ...

  SvarSlet
 7. Irene, jeg har sådan nydt dem, så i morgen må jeg prøve med lidt kortere stængel.

  SvarSlet