fredag, marts 30, 2007

ET HÅNDKANTSSLAG ELLER SÅDAN NOGET

Det danske sprog er en svær en, selv for danskere, og landmanden var ved at flække sammen af grin, da fruen lidt friskfyrsagtig foreslog, at vi skulle give hinanden et håndkantsslag på, at motion skulle mere ind i vores liv.

Jeg kunne da godt få et håndkantsslag, men mon ikke jeg foretrak, at vi gav hinanden et håndslag på aftalen. Ja ja til grin kan man altid blive.

Men jeg har lovet mig selv, at nu skal skridttælleren op over de 10000 skridt hver dag, og som I kan se ude i højre side, så sker det ikke hver dag.

I går aftes tog jeg derfor lommelygte og Laika med ud på en lille gåtur kl. kvart i sovetid og travede derudaf. Jeg havde gået 6200 skridt på arbejde og 2000 herhjemme, så de sidste 2000 kom i hus ved en rask tur hen forbi naboejendommen og tilbage igen, og vi nød det begge to.

5 kommentarer:

  1. Dejligt med en aftentur, tror jeg må få fundet min skridttæller frem igen..

    SvarSlet
  2. Hellere blive til grin end ikke at blive til noget.... :-)

    SvarSlet
  3. Du ser nu ellers fit ud, Lene :-)

    SvarSlet
  4. moster tulle, den hjælper mig til at holde fast i gåturene, for ellers kunne jeg godt bilde mig selv ind, at jeg går da så meget.

    Jan, sådan tænker jeg også, og et godt grin er sundt, så vi er vældig sunde ;-)

    tak Lizelotte, men jeg gider ikke at bukserne strammer, når de nu sad dejligt, da jeg købte dem. Og jeg gider ikke kure, så hellere lidt mere motion.

    SvarSlet
  5. nå Jane, det var ikke med vilje, at du skulle transformeres om til hankøn, så Jan = Jane ;-)

    SvarSlet