mandag, marts 05, 2007

TRUMMERUM

Få dig et liv fik svigerinden at vide, når hun sad med strikketøjet om aftenen og når hun gik i seng kl. 21.30, datteren syntes ikke, det var et liv. Gå på arbejde, lave mad, vaske tøj, snuppe et par omgange på strikketøjet og så i seng.

Tja, jeg synes heller ikke, der er meget mere liv i mig end til det, når jeg arbejder, og jeg venter stadig på ginseng skal virke ;-)

I aften skulle jeg finde nogle billeder, og jeg er absolut ikke god til at få orden i dem, så 20 års billeder ligger i tre store kasser, så der var ikke andet for end at dykke ned i bunkerne.

Er jeg i det depressive hjørne, kan jeg godt tænke, at vores børn aldrig har haft megen fritid med deres forældre, vi arbejdede hele tiden. Når jeg så sidder der og kigger billeder, kan jeg se, at det passer overhovedet ikke.

Der er masser af hverdagsbilleder, hvor der er gang i den, der er udklædninger i massevis, der er fantasifulde bygningsværker, der er feriebilleder, der er familiebilleder, og jeg bliver så glad og taknemlig for, at jeg har fået den familie, jeg har.

2 kommentarer:

  1. Kære mor. Var lige herinde på din blog, og læste den sidste her. Kan bare sige, at når jeg tænker tilbage på min barndom, så husker jeg ikke, at I arbejde mere end andre forældre. Du var jo hjemmegående i lang tid, og det nød jeg da i fulde drag. I har været og er stadige nogle dejlige forældre, og jeg er glad for den barndom jeg havde. Det synes jeg lige I skulle vide:)
    Varme knus fra Paris

    SvarSlet
  2. tusind tak Trine ;-) også mange knus fra os til dig

    SvarSlet