onsdag, marts 21, 2007

TOMHED

Det sker ikke hver gang, men når det sker, så føler jeg mig rastløs, jeg vil ha mere, der opstår et tomrum. Jeg er ikke mere del af fællesskabet.

Fjernsynsserier kan ikke gøre det, men visse bøger får mig så langt ind i deres univers, at det er lige før, jeg får abstinenser, når jeg er færdig.

Jeg er hurtiglæser, så der er detaljer, der smutter for mig, men oplevelsen af at læse en god bog, den får jeg.

I går læste jeg Colin Dexters Med døden som nabo, den var hyggelig, genkendelig og godt tidsfordriv. I dag har jeg så været sammen med Annika Bengtzon, Liza Marklunds reporter, og det var som altid en spændende og velfortalt historie, og så pludselig var den slut.

Den her gang synes jeg dog ikke, at LM fik samlet alle trådene, og alt skete lidt vel hurtig til sidst, som om at LM pludselig indså, at nu skulle historien slutte. Nå og nu skal jeg vente til forfatteren bliver inspireret til at fortsætte historien, så jeg får at vide, hvad der sker med den lille familie.

Men jeg har heldigvis lånt flere bøger, så nu dykker jeg ned i Arne Dahls univers med bogen Ondt Blod.

2 kommentarer:

  1. Jeg er også hurtiglæser og sluger bøger ligesom dig. Åhh, jeg elsker Arne Dahls bøger - glæd dig til Ondt blod - den er - ond......

    SvarSlet
  2. Tænk at man frivilligt læser så grumme bøger, men film, der er virkelige onde, dem kan jeg ikke klare. Jeg læste nr.3 først, da jeg havde læst om ham hos dig, og den var ihvertfald god, så jeg glæder mig til denne her.

    SvarSlet