fredag, oktober 09, 2009

DE ARBEJDENDE HÆNDER

I dag kom mine cremer fra Regitzes nye butik, jeg glæder mig til at tage dem i brug.

Håndcremen er allerede brugt og jeg føler stadig en blødhed i mine hænder, som ellers er karakteriseret ved ru og tør hud. Man kan godt se, at jeg bruger mine hænder, at de vaskes tit OG at jeg glemmer at smøre dem.


Regitze havde købt små tasker i Thailand, og da jeg var nr. 2 i butikken, står der nu en smuk og anderledes håndtaske her hos mig. Tak Regitze.

Nu må de arbejdende hænder heller bære en stol og puf, som er i stykker, ud i bilen, og 4 poser gammelt tøj fra hele familien inklusive de 2 udeboende børn følger samme vej. Det siger vist mere om mig end dem, at tøjet har ligget her på matriklen i mange år. Huset bliver jo omdannet til håndværkeres arbejdssted, så der skal skabes plads til alt det, der skal være her, men som må skubbes sammen i hjørner og langs indervægge.

7 kommentarer:

 1. Fin taske :-)
  Og hænderne trænger til omsorg og pleje- må straks ud og tage lidt creme på :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn taske. Det er en vanesag at huske at smøre hænder - jeg øver mig på at blive bedre til det.

  SvarSlet
 3. Miri, jeg gør rent og smører, vasker gulve og smører, vasker op og smører :-) jeg tror det kunne gå hen og blive en vane :-)

  Anette, den er rigtig skøn og som du kan se ovenover øver jeg mig også :-)

  SvarSlet
 4. du godeste, Lene. hvad er det for en fnalder på din bodylotionetiket? er silkepapiret fra tasken smittet af? jeg tror, jeg dåner.

  tak for dine ord og selv tak:)

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin den taske.

  Det er da skønt at du har fundet noget creme der virker jeg må kigge på dit link :=

  Knus

  SvarSlet
 6. Regitze, dån nu ikke :-) Jeg ved ikke hvad det er, kunne faktisk få det af med lidt vand, det havde jeg ikke tænkt på inden foto :-) Og nu er også bodylotion og ansigtscreme testet, jeg tror jeg bliver rigtig glad for det hele, inklusive den lille prøvesalve :-)

  Pernille, den skal helt sikkert med mig i byen :-)

  SvarSlet
 7. hyha.. og nu sidder jeg og tænker på den unge kvinde, der sad i hængekøjen og lavede taskerne. hvis hun vidste, hvilke eventyr de ville komme ud på:)

  SvarSlet