tirsdag, oktober 06, 2009

OPTIMIST

Jeg er af natur optimist.

Det må være årsagen til, jeg endnu en gang går i gang med et løbeprogram ;-)

Første tur blev i regnvejr og tusmørke, det føles jo godt, så hvorfor er det så, at det altid løber ud i sandet?

Uanset hvad det svar er, så prøver jeg igen. Overgangsalderen sætter sine spor, vægten rokker sig ikke en tøddel nedad, tværtimod, og energien trænger til et boost. Fordøjelsen lever sit eget liv trods fiber, væske og motion, lægen har ordineret løb og kaffe, det sidste kan hun godt glemme, i stedet sagde hun, jeg skulle skære ned på mængden af te! Mon man kan få abstinenser af det?

Så jeg drikker vand og nipper til mandler, små skiver bananer og få rosiner i stedet for en kande te og ostemadder.


Jeg er af natur optimist!

og nu fandt jeg min tekande, som var gået i stykker og ikke kunne skaffes mere i butiken, på nettet. Den er nu bestilt og betalt.

18 kommentarer:

 1. hvad ned urtethe?? Jeg tror nu på at the er sundt! God fornøjelse med løberiet!!

  SvarSlet
 2. Tak Lavendel, jeg bryder mig ikke om urtete (hvisker jeg stille) :-)men måske en dag ændrer jeg også det :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kender problematikken og hepper på dig. Smuk og brugbar kande, der godt måtte stå hos mig ;))


  Knus og god aften

  SvarSlet
 4. Jeg er selv til kaffe, men jeg har hørt at grøn the er slankende - 4 kopper om dagen, tror jeg.

  Held og lykke med løberiet, kender godt det der med at det "løber" ud i sandet.

  SvarSlet
 5. Eg går eg, opp og ned i bratte bakkar! Men vekta? Den held stand her hos meg også!

  Lukke til med løpinga :)

  Ps, Nydeleg tekanne :)

  SvarSlet
 6. Åh, hvor det lyder bekendt -med overgangsalder, vægt og energi. Men hvorfor må vi ikke drikke the? Det bliver da ikke let at holde op med? Og hvor ville jeg gerne kunne sige, at jeg er med på at løbe - også om efteråret. Jeg synes det er svært, når det bliver mørkt og vådt!

  SvarSlet
 7. Øj, mand - ikke så snart du sagde, at du ikke drikker kaffe, sagde hun lynsnart, at det skam heller ikke er så godt med te!
  Det er så en af den slags læger, jeg omgående bliver temmelig skeptisk overfor.
  Hvad mener damen, at du skal bruge kaffen, men ikke teen til?
  Te kan virke vanddrivende. Det er selvfølgelig irriterende midt om natten, men ellers er det vel ikke så tosset endda?

  Overgangsalderen er kommet for at blive!
  Men symptomerne forsvinder lige så stille :-)

  SvarSlet
 8. Tak Henriette :-) dejligt med lidt hep, her til morgen har jeg ondt i den ene fod :-)

  Tak Helle, jeg drikker mellem 1½ og 3 liter te om dagen inklusiv grøn te :-)

  Marie, tak og vi må vel så holde fast i at aktive lettere overvægtige mennesker er bedre end passive slanke mennesker :-)

  Charlotte, vi må gerne drikke te, men jeg drikker meget og lægen mente den vanddrivende effekt gjorde, at fordøjelsen gik i stå, så jeg skal skære ned på temængden.

  Ellen, kaffe og løb var til at sætte gang i fordøjelsen :-) Og jeg elsker te, men jeg drikker meget, jeg har altid te på kanden, altid en kop ved hånden, når jeg er hjemme. Og overgangsalderen er mild ved mig, nærmest ingen natlige svedeture, hedeturene er ganske få og lette, søvnproblemrne gik over med naturmedicin, så egentlig er det mine + 5 kg (nu 6 kg), der irriterer mig mest. Jeg kan ikke spise det, jeg er vant til :-)

  SvarSlet
 9. Ellen skrev lige det jeg ville have gjort omkring te. For nu gik jeg her og tænkte at kaffe ikke var af det bedste og at te ingen skade kunne gøre :-)
  God løbetur

  SvarSlet
 10. Seje kvinde... håber løbeturerne hjælper. Stoppede selv med løb efter 5-6 mdr., da jeg ALTID var øm, øm, øm i musklerne. Overvejer nu gåture i stedet, men er indemenneske... Forsøger at sætte te forbruget op, da væskeindtagelsen ellers er meget lav.. Held med "justeringerne" :)

  SvarSlet
 11. Optimister har det bare lettere ;) og jeg er sikker på, at du nok skal få gang i løbeturene. Det handler - som med alt andet - om motivation og vedholdenhed, og om ikke at starte for hårdt ud. Du kender min situation og jeg kan løbe, så kan du også ;)

  ps. bananer er vel i øvrigt ikke det bedste for fordøjelsen?

  SvarSlet
 12. Håber du kommer gang i med at løbe,min ynster datter har meget fornøjdelse af at løbe

  SvarSlet
 13. Puha det med overgangsalderens ekstra kilo, dem haenger jeg ogsaa paa. Der er kommet ekstra efter to hofteoperationer, men nu er jeg begyndt at traene med "mine misbrugere". Min arbejdsplads er i idraetshal 3 gange om ugen. Jeg har fri kl. 13, saa det passer med det tidspunkt, hvor huset traener. Men for hulen hvor har jeg mange undskyldninger....:-)

  SvarSlet
 14. Flot thekande. Jeg går ud fra det er den blå kande du viser på billedet? God aften til dig og god løbetur.

  SvarSlet
 15. En brølende sjov tekande;)
  Pøj pøj med løbeskoene, du er godt nok sej.
  Er det maratonen du stiler mod:))

  SvarSlet
 16. Anne, her var der tale om hvad der var godt for fordøjelsen :-)

  Tak Jette, det har også været smerter, der har været årsag til stop her, men nu skal det prøves igen :-)

  Kagekone, jeg tænkte nok at nogen ville nævne det med bananer :-) Jeg får ondt i maven af meget anden frugt, men du har ret. Og tak for peptalen, jeg har nemlig tit tænkt, når jeg læste hos dig, gid jeg kunne det :-)

  Conny, jeg håber også, og så er jeg spændt på hvad du siger til motionscenteret :-)

  Ravheks, hvor er det flot at du er komet i gang, og undskyldninger slipper aldrig op :-)

  Tak Anette, det er den blå :-)

  Hanne, det er ikke den første, der dukker op, når du trykker på linket, men den på billedet på min blog :-) Du ved nok, kan man løbe en halv kan man også løbe en hel :-) ha, jeg tror jeg skal være glad når jeg kan løbe 5 km :-)

  SvarSlet
 17. Held og lykke med løbetræningen. Forhåbentlig finder du en måde at løbetræne på, som passer dig. Men jeg tror på, at nogen mennesker kan lide at løbe og andre kommer aldrig til at kunne lide det. Og hvis disse sidste har det med løb som jeg har det med fx tanken om spinning, eller stepbænke, så vil mit klare råd være: Lad være med at løbe og find noget andet sjov motion :-)
  Min læge var lettere skeptisk, da jeg foreslog "noget hormonelt" som årsag til min stille og rolige, men enormt sikre, vægtstigning. Derfor glæder det mig at læse, at I er flere, der giver overgangsalderen (i hvert fald noget af) skylden.

  SvarSlet
 18. Conny, min afdelingssygeplejerske, som er 3-4 år ældre end dig og mig, er gået på vægtvogternens program, fordi ingenting kunne få bugt med de 5 kilo, som bare sad fast, så vi er altså flere, der er i samme båd :-)

  Jeg kan faktisk godt lide at løbe, men jeg er endnu aldrig nået så langt som at kunne løbe 5 km i træk. Hvis jeg skal have tilsvarende motion, skal jeg gå de 5 km hver dag, og det tager 50 minutter, så er det nemmere med en løbetur på en halv time, tænker jeg. Nu får vi at se, jeg har en ankel med slidgigt, der brokker sig ;-)

  SvarSlet