lørdag, september 28, 2013

EFTERÅR ER DET

uagtet at solen skinner, og det er det meste skønne kartoffeloptagningsvejr.

P1070173

Mens teen trak, trak jeg i løbetøjet og smuttede ud for at tage et morgenbillede. Jeg kom hurtigt ind igen og skiftede til den langærmede løbetrøje, det var hundekoldt, sådan frysende koldt.

P1070175

Det var så koldt, at jeg her knap 30 minutter efter løbeturen på 5 km stadig ikke sveder. Normalt går jeg i så lidt tøj som muligt, fordi det største svedudbrud kommer lige efter løbeturen og varer ved og ved og ved. Nu er jeg trukket i varm trøje og varme sokker og overvejer, om der skal tændes op i brændeovnen! Jeg nøjes i første omgang med en kop varm te. Efterår er det! Men et SKØNT efterår. God efterårslørdag til dig.

P1070179

14 kommentarer:

 1. Ja, det er sandelig blevet efterår, men det er til at holde ud, når vejret er så flot, som det er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er det skønneste efterårsvejr. Håber du er friskere end i går :-)

   Slet
 2. Smukt billede det sidste :-) Ja det var vist nede og ramme 0 grader i nat...
  Jeg har også løbet i langærmet den sidste tid, hvis det er tidligt om morgenen.
  Elsker tiden med brændeovn og stearinlys hygge, ha´ en rigtig hyggelig lørdag Lene :o)
  Kram OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, jeg tror også der har været frost i nat, men det er godt for vores æbler :-)

   Slet
 3. Mit svedudbrud udeblev også i dag...det er jeg ikke ked af, måske de krøller der dukker frem efter en travetur også snart bliver væk?
  God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Anne, det må da være dejligt med gratis krøller ;-)

   Slet
 4. Jeg nåede osse at konstatere at det var blevet koldt inden jeg gik ud i morges... og nåede dermed omkring et skab og befriede en dunjakke inden jeg gjorde yderligere anstalter ud af døren.. BRRRR....

  Håber I snart bliver klar med de der kartofler.. har hørt noget om regn på vej...

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, jeg kan godt forstå at en dunjakke gjorde dig selskab i morges :-) Vi undgår ikke regn i optagningsperioden, vi er først færdige midt i oktober, men det har været et helt fantastisk år i år.

   Slet
 5. De seneste år er den første nattefrost ellers først konstateret i oktober, iflg. TV2. Vi har jo ellers haft en lang, varm sommer (min subjektive oplevelse), så mon det her tyder på en lang, kold vinter? Det kan være det samme, hvis du spørger mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, uden at være vejrkyndig, så får vi ofte frost når der er højtryk i forårs-og efterårssæsonen. En lang kold vinter behøves vi ikke, jeg er enig :-)

   Slet
 6. Og i dag er vi vågnet op til samme smukke blå himmel, dejligt.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det er vi nemlig og det er dokumenteret. Godt nok har vi skyer indover, men de skal nok forsvinde :-)

   Slet
 7. Du har godt nok haft flot vejr til din morgenløbetur. Også ovre hos os var weekenden fantastisk forrygende flot. Og søndag morgen var der glitrende dugdråber på diverse hegn.
  Jeg har såmænd ikke noget imod en lang, kold vinter. Den skal så bare være glitrende kold og uden tøperioder. Sneen skal enten være kørt helt af, eller være så godt kørt sammen, at det er til at køre frem og tilbage fra arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg opdagede først din kommentar nu, undskyld :-) Jeg håber på smukt vejr i morgen tidlig, skulle gerne ud og løbe. Jeg elsker sne, men det skal være stabil og ikke flytte sig :-)

   Slet