lørdag, september 14, 2013

HERFRA MIN VERDEN GÅR

Travlheden er sat ind i landbruget. Der tages kartofler op dagen lang, og som de sidste år bliver sortering af kartofler lagt om lørdagen, dermed kan de fleste af folkene holde fri på nær landmanden og en medarbejder. Det bliver til lange dage for landmanden, for når medarbejderne holder fri ved 18 tiden, tager landmanden en portion aftensmad og så ud igen for at lægge alt til rette til næste dags arbejde. Min arbejdsdag blev en blandet landhandel i går. Der blev vasket tøj, der blev ordnet ting på kontoret og så blev der revideret instrukser til sygeplejen samt talt med en patient i telefon. Ind imellem slog jeg masker op, jeg talte dem, jeg inddelte dem ved hjælp af snore, så jeg kunne gå tilbage og kontrollere antal, og alligevel sidder jeg nu og har allerede fundet de første fejltællinger på den første pind ret. Og jeg er endda kun kommet 162 masker hen, jeg mangler 600 endnu. Nå men der er ikke andet for, at jeg må stole på, at de 600 er der og så slå to masker mere op nu, så antallet stemmer. Jeg glæder mig til, at jeg kommer rigtig i gang med det sjal, det er da utroligt kedeligt at slå op og tælle ;-)

DSC06756

DSC06768

Jeg glæder mig også til aftenvagten i aften, jeg trænger til ganske almindelig sygeplejearbejde. Jeg trænger til at blive udfordret, til at møde andre mennesker, til at være en del af et fællesskab. Udfordret er jeg også blevet til kor, for min korleder har bedt mig synge solo på en sang, som jeg selv synes er svær at synge. Så jeg øver mig ind imellem, jeg synger med på you tube klip, jeg vil jo gerne, men det skal lyde ordentlig. Heldigvis skal jeg ikke som på you tube synge solo hele vejen, hos os får koret lov til at synge det midterste stykke alene, det hjælper lidt på sommerfuglene i maven.

DSC06773

På køkkenbordet ligger der blommer fra haven, der er ikke mange, men der er nok til, at de kan blive forvandlet til et par glas marmelade, først ryger de dog i fryseren, vi har nok marmelade lige nu. Inden arbejdsdagen starter, skal der handles ind, og cirkeltræningen skal også passes.  Det er vist en ganske almindelig lørdag i september, og det passer mig fint. God lørdag til dig.

DSC06778

16 kommentarer:

 1. "Just another day at the office" ;-)
  Lene, jeg vil vove den påstand, at du ikke er koncentreret nok, når du slår op ... snore er en rigtig god ide, som jeg også bruger til mønsterrapporter. Derudover laver jeg altid 'havelåger', når jeg slår masker op - og ignorerer totalt alt og alle omkring mig :-)
  Jeg håber det snart må lykkes dig, så ikke du løber sur i det, inden du overhovedet får begyndt ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, du har helt sikkert ret :-) Og det skal lykkes, jeg kan godt blive stædig ;-)

   Slet
 2. Skønne billeder; du bor et smukt sted, husk at nyde det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg nyder det og tak :-)

   Slet
 3. Håber du har haft en god aftenvagt sådan en helt almindelig lørdag i september. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, det endte med at blive en travl en af slagsen, men det gjorde heller ikke noget :-)

   Slet
 4. Ganske almindelige lørdage i september med lidt af hvert er lige til at nyde. Sådan én havde jeg også.
  Smukke billeder, - september tager sig godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, almindelige lørdage skal nydes :-)

   Slet
 5. Dejlige billeder Lene, der kører jeg tit forbi, på vej op til hesten :-)) og jeg møder også kartoffel traktorerne med lad på, der er godt gang i den fortiden. han må være træt ham Landmanden om aftenen!

  Ja, indimellem er den helt almindelig arbejdsdag at foretrække og sjovt som man kan glæde sig til at almindelig vagt :-))

  Ha´ en dejlig søndag og god strikke dag!
  Kram OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, ja du må komme forbi kartoffelmarkerne, der er gang i den lige nu :-)

   Slet
 6. Wauh Lene - hørte lige det You Tube klip. Er ked af at jeg bor så langt væk, for ellers ville jeg gerne høre jeres koncert :-) Sangen lyder flot, men kan godt høre den må være svær at synge!
  Dagen er lange på gården for tiden, men efter arbejde kommer fornøjelse - og "heldigvis" går vi de mørke måneder i møde, så vores mænd atter har tid til familie hygge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen på gården (og pludselig kan jeg ikke huske hvordan dit navn staves, så det hopper jeg over :-) Ved det at sangen er langsom er der rig mulighed for at få luftmangel :-)

   Slet
 7. Det lyder som en god dag hos jer.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det var det også :-)

   Slet
 8. Det er godt nok ikke en sang, der er lige ud ad landevejen. Jeg håber, du finder dig til rette med sangen og bliver tilfreds med resultatet (og processen). Det er noget af en tillidserklæring fra korlederens side - det må være en god fornemmelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg har også valgt at se det som tillid, og jeg vil jo gerne, men jeg har så pokkers lidt selvtillid i forhold til solosang :-)

   Slet