tirsdag, september 03, 2013

WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS

Nogle gange skal man have et lille puf for at komme videre, nogle gange skal man selv bede om hjælp for at komme videre. Takket være Anne har jeg nu fået installeret endomondo på min mobil, og jeg har taget første skridt til at få bragt min løbetid ned. Jeg har længe villet det, men troede egentlig, at det nok skulle komme automatisk til løb sammen med andre, når jeg løb jævnligt. Sådan gik det ikke. Min tid blev nøjagtig som sidste år, og en af de unge læger skrev i sin overskrift, da han rundsendte tiderne: kære løbere, luntere og sprintere. Jeg ved godt, hvem lunteren er! Sprinterne løb på 18 og 20 minutter, de andre lagde sig på tider mellem 26 og 32, jeg blev rosinen i pølseenden med 5 km. på 38,01 minutter. Nu kan jeg løbe mod mig selv, endomondo holder øje med tiden for mig, så jeg har fået mig en elektronisk løbeven.

Solen var på vej op, samtidig med at jeg løb, men jeg havde jo ikke tid til at fotografere, men tid til at nyde den smukke morgen havde jeg, jeg lunter jo. Målet i dag var at løbe hele vejen, det gjorde jeg, men måtte erkende, at endomondo og ruteplanner ikke er enig om længden på min tur, så i overmorgen snupper jeg lige 200 meter mere.

Når jeg har dryppet af, skal bilen gøres ren, jeg skal nemlig på langtur i dag, det glæder jeg mig til. Håber din tirsdag byder på glæder og solskin.

IMG_6186

18 kommentarer:

 1. Godt du fik den app. Jeg kan fortælle, at endomondo indimellem heller ikke er enig med sig selv ;-) hvis Eddie og jeg går sammen og begge har slået endomondo til...så hænder det, at Eddies tur er 2-300 meter længere end min...se det forstår jeg ikke:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, vi må derfor konkludere, at endomondo skal tages med et gran salt :-)

   Slet
 2. Uh, så skal vi måske være "venner" på Endomondo :-) selvom jeg ikke løber så langt p.t. pga. den trælse hæl.
  Held og lykke med at nå dit mål med at komme ned i tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det skal vi da, jeg har endnu ikke fundet ud af at søge efter venner, men jeg hedder Lene KC. Håber det snart bliver bedre med din hæl, har du fået en hælspore?

   Slet
 3. Ja det er godt at få et kærligt puf ind i mellem.. Der er vist mange som er glade for den app, og deler i et væk på f.eks. facebook.. :-)
  Hvor er det et smukt billede datteren har fanget ved havet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg må så finde mit eget netværk, for facebook har jeg valgt fra ;-) Og tak, datteren havde kamera med, mit var gået tør for batteri, så heldigvis fik jeg solnedgangsbillederne over på min computer :-)

   Slet
 4. Hvor er det et smukt billede. Det er en stor fornøjelse med billeder fra når man er på tur. Jeg vil også på tur i dag! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Donald, den solnedgang var meget smuk. Jeg fik nu ikke taget mange billede, men hygget mig, det gjorde jeg. Håber du kom på tur :-)

   Slet
 5. Du er sikkert i meget bedre form end jeg, men den der konkurrenceånd har jeg slet ikke. Til rehab skal vi skrive forskellige data om vores øvelser på maskinerne ind i et skema. Formålet skulle være, at vi skal lave bedre og bedre resultater. Det siger mig nada! For mig er det storartet, hvis jeg møder frem og laver noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, og det sidste er også det vigtigste. Jeg har aldrig haft konkurrenceånd, men jeg har fået lysten til at udfordre mine grænser, nu hvor jeg er blevet halvgammel :-)

   Slet
 6. Du er sej !
  Og jeg synes altid endomondo viser kortere ruter end andre..

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, tak, vi må bare erkende, at sådan er det tilsyneladende med endomondo :-)

   Slet
 7. Endomondo er en genial app, jeg bruger den, når jeg løber på rulleskøjter, og jeg sætter den til at fortælle, hver gang jeg har rullet en kilometer, det er meget opmuntrende.

  Smukt billede din datter har taget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, min fortæller mig også for hver kilometer hvor hurtig jeg har løbet en kilometer (knap så opmuntrende ;-)

   Slet
 8. endomondo er meget god, jeg bruger den til powerwalking. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, jeg vil også bruge den til mine gåture :-)

   Slet
 9. Nu er det jo sådan, at hastværk er lastværk, - ved sprinterne ikke det?

  God fornøjelse med at komme hurtigere i mål :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, tak og ja hastværk er lastværk :-)

   Slet