fredag, september 13, 2013

EN ANDERLEDES ARBEJDSDAG

Trods det faktum at vi har haft 200 flere patienter gennem vores afsnit i år, så har vi færre patienter lige for tiden. Vi er åbenbart allerede blevet dygtigere til at få TCI/TIApatienterne udredt i dagafsnittet eller i hvert fald reducere indlæggelsestiden for dem og for vores øvrige patienter. Det er godt, det gør os klar til næste fase, hvor vi skal modtage fra hele regionen. Vi ved dog også, at det hurtigt kan skifte, således blev jeg inddraget i plejen den sidste uge før min sidste ferieuge. Der var forrygende travlt, og det kan gå fra få, selvhjulpne patienter til en fyldt afdeling med svært ramte patienter i løbet af en vagt. Jeg har haft et efterslæb fra den travle uge i forhold til revision af utallige instrukser, som jeg ikke har fået bugt med endnu, så derfor havde jeg planlagt, at denne formiddag skulle bruges på at arbejde hjemmefra, inden jeg skulle i aftenvagt. Nu har jeg lige haft min chef i telefonen, min aftenvagt er omlagt til afspadsering og arbejde hjemmefra. Det passer mig fint. God fredag til dig.

P1070117

10 kommentarer:

 1. Se det var en god telefonbesked at få.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det var det og hun har ringet igen for at sige, at jeg selvfølgelig ikke skulle afspadsere, når jeg arbejdede hjemme, men jeg holder øje med timerne, så lidt afspadsering bliver det til :-)

   Slet
 2. Sikke en skøn solsikke, den bliver man helt glad af at se på. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, ja det er en gave fra fuglene, den er nemlig ikke sået af os :-)

   Slet
 3. Som vi talte om tidligere, så er patienter ikke så nemme at ensrette og standardisere. Det ville ellers gøre livet nemmere. Og måske også lidt kedeligere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, når man ensretter bliver det nemt lidt kedeligt, så godt at patienter ikke kan ensrettes :-)

   Slet
 4. Dejligt at du kunne arbejde hjemmefra, det er ikke så dårlig en måde at starte weekenden på. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det var den perfekte start på en arbejdsweekend :-)

   Slet
 5. En dejlig, rolig weekendstart.
  Fantastisk solsikke:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, ja den solsikke gør mig glad :-)

   Slet