fredag, september 27, 2013

ET AF DAGENS SMIL

Jeg har fået mange smil, jeg har også smilet tilbage. Jeg er på en afdeling, hvor smilet sidder løst, og hvor det glad og gerne deles ud til ens omgivelser.

Men dette smil kom på vej hjem. Jeg sneglede mig over Linfjordbroen i min bil pga. vejarbejde, og mod mig kommer en fodgænger gående. Han ser lidt barsk ud, tøjet har det rå look, han er høj og bred, kunne godt være en, der dyrker styrketræning. Frisuren er ala hanekam foroven og tætklippet i siderne. Tough Guy.

Så følger jeg hans hånd, den holder fast i en hundesnor, og for enden af hundesnoren tripper en lille, yndig hund af puddelhunderace.

Jeg smilte bredt og kørte videre. Vi har godt af at blive konfronteret med vores forforståelser af andre. Ikke alting er som vi tror.

Jeg har afspadseret tre timer, så nu holder jeg weekend. God fredagsforstyrrelse til dig.

P1070001

12 kommentarer:

 1. Ja, det giver nemlig lige anledning til et lille grin. Jeg har set noget lignende en dag med to barske fyre, der var ude at gå tur med hver sin lille moppe ;-D Er det mon kæresten, der gerne vil have en lille yndig hund?

  Jeg gætter på, at Gemalen var røget direkte ind til dig, hvis vi havde hørt til i det nordjyske. Det var netop sådan en lille hurtig omgang TCI, hvor han var nogenlunde sig selv igen efter et kvarter og frisk som en fisk efter nogle timer. Men han blev indlagt med seng og det hele i 2 døgn. Men så var han til gengæld også totalt gennemchecket, da vi fik ham ud igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg tænkte også på en kæreste :-)
   Jeg tænkte på din mand, da jeg skrev det. Vi har patienter, som kommer ind akut og bliver indlagt, fordi de skal observeres for, om tilfældet kunne risikere at komme igen. I så fald kan vi tilbyde trombolysebehandling (stærk blodfortyndende medicin). Det er lægen, som ud fra sygehistorien og undersøgelser vurderer om patienten skal indlægges eller kan udskrives efter en dag. Før hen blev alle indlagt og ofte 4-5 dage, mens de ventede på undersøgelser. Men pga de gode resultater i udlandet skal patienten udredes inden for de første dage og sættes i behandling, sådan som din mand også blev. Og husk nu at skulle det ske igen, så ring 112.

   Slet
  2. Det kan du tro, at vi husker. Donnaen med :-)

   Slet
  3. Det er jeg glad for :-)

   Slet
 2. Det er så godt at få rystet sine fordomme!

  SvarSlet
 3. Jeg havde en lignende oplevelse i går - det ser altså for sjovt ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, ja i den grad :-)

   Slet
 4. Hihi.. Det er sjovt når vores billeder af hinanden lige bliver tvistet en ekstra gang.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg kan godt lide at blive overrasket på den måde :-)

   Slet
 5. Nej hvor godt :O) Det viser bare, at det nogle gange er en skal folk skjuler sig bagved. Dejligt med at godt grin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, det så helt forkert ud og så alligevel skønt ud :-)

   Slet