onsdag, december 03, 2014

DECEMBERMORGENGLÆDE

Kalenderlyset er købt, men har ikke fået sin egen plads, det deler plads sammen med andre lys på et fad lige nu. Pyt med det, det lyser op og glæder mig. Det samme gør mailen fra datteren, som netop nu sidder i et fly på vej hjem fra Los Angeles. Tanken om at køre i mørket med julemusik i ørerne og en lille snak med sønnen glæder mig også, så min arbejdsdag er allerede godt begyndt. God onsdag til dig.

P1010425

10 kommentarer:

 1. Så har en lille smule julestemning da sneget sig indenfor :-) Fortsat god dag (jo, det må man gerne ønske, når man nu ved, at dagen er startet godt) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fruen i midten, ja lidt jul sniger der sig ind :-)

   Slet
 2. Tak for dejlig morgenstemning ;-) Jeg vil nu gøre mig klar til at gå til fødselsdag i mit barnebarns børnehave. Det glæder jeg mig til.
  Fortsat god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, I har da forhåbentlig haft lige så smukt vejr som vi har haft her nordpå :-) Og tillykke med barnebarnet

   Slet
 3. Hyggeligt - og fint lys. Jeg var åbenbart for sent ude, for jeg har ikke fundet et kalenderlys jeg vil eje, så vi må nok undvære i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det her kunne gå an og faktisk efter at det er kommet hjem, ser det bedre ud end i butikken :-)

   Slet
 4. Så håber jeg din dag fortsætter lige så smukt. Solen gør i hvert fald hvad den kan for at bringe livsglæden frem i Nordjylland i dag.
  Jeg arbejder på artikel og glæder mig efterhånden til at kunne kalde arbejdet afsluttet og komme videre med noget andet, for nu har den hængt som dårlig samvittighed lidt for længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laura, dagen har været god og solen gjorde glad, da jeg kom ud fra sygehuset. Pøj pøj med artikelskrivningen :-)

   Slet
 5. Smukt lys, velkommen til december - jule mdr.

  SvarSlet