torsdag, december 25, 2014

SKIDT PYT

Vi havde den skønneste aften, vi grinte, vi hyggede os, vi morede os, vi spiste os mætte i risalamande, vi spillede spil med den traditionelle mandelgave, som altid hos os er et spil. Vi snakkede engelsk og indimellem the julekalenderengelsk, men skidt pyt, vi forstod hinanden. Vi startede aftenen med gudstjeneste og helt som vi plejer, kunne vi ønske præsten glædelig jul, da vi gik ud i mørket.

Nu er min søster med familie kørt hjem, sønnen sover stadig, han er endnu ikke helt ovenpå sygdom, men ikke desto mindre sad han, datteren og datterens kæreste og diskuterede religion og filosofi hele natten, mens de drak min whisky. De skal være hjertelig velkommen, jeg nyder den kun i små portioner, jeg bliver aldrig den store whiskydrikker. Landmanden har sat sig ud i marken sammen med Istvan i håb om at skyde en gås. Datteren er ved at gøre sig klar til en gåtur i det skønne vejr, kæresten ser fjernsyn. Jeg derimod fryser, snøfter, hoster og drikker varm te i håb om at være frisk til morgendagens arbejde. Skidt pyt, det har været en skøn juleaften.

Håber solen skinner hos dig, her har vi ingen sne, men sådan en tindrende kold soldag kan også bruges.

4 kommentarer:

 1. Det lyder simpelthen så hyggeligt, med alt det I har foretaget jer - det der med whiskyen pifter da så lige det hele lidt op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, vi har rigtig hygget os :-)

   Slet
 2. Tusind tak. Her er det sne og dagen i dag, altså 2. juledag har solen skinnet hele dagen.

  Hyggelig juleaften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, det lyder dejligt med sne :-)

   Slet