mandag, december 01, 2014

EN TRADITION ER STARTET

Julefrokosten blev holdt på det hotel, hvor datteren var til bryllup i sommer. Hotellet var fyldt med glaskunst kombineret med drivtømmer. Og udenfor stod en særlig bænk.

P1010417

På de to menneskeskikkelser var der kroge, hvor der hang hængelåse. På bænken stod et skilt.

P1010418

Da vi kiggede tættere på hængelåsene, fandt vi én hængelås med datterens veninde og hendes mands navne indgraveret. Der var ikke så mange hængelåse, men en sød lille tradition er startet.

6 kommentarer:

 1. Kærlighedslåse er en sød tradition, men det kan også blive lidt for meget - se blot dette link:
  http://politiken.dk/rejser/storbyogkultur/ECE2311489/haengelaase-tyngede-del-af-kendt-kaerlighedsbro-i-paris-til-jorden/
  Nu sker der heldigvis ikke noget, hvis denne skulptur skulle brase sammen under vægten af hængelåse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tak for linket, jeg havde hørt om det, nu kunne jeg så læse om det. Jeg tror så ikke folk valfarter til Slettestrand for at hænge kærlighedslåse der. Mon ikke det bare er de brudepar, der holder fest på hotellet ;-)

   Slet
 2. Hvor er det en sød ide. Og brudepar vil sikkert komme tilbage til hotellet på mærkedage og se til deres hængelås - og spise frokost eller noget andet. ;-)
  Jeg har set et stort stativ i en park i Budapest. Hertil havde myndighederne flyttet alle de mange, mange hængelåse, som unge mennesker havde hængt på en af broerne over Donau. Gad egentlig vide, hvordan de fik flyttet hængelåsene, som de jo ikke havde nøgler til ??? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, mon ikke hotellet satser på netop det :-) Og ja, hvordan i alverden har de fået flyttet de låse? Godt spørgsmål!

   Slet
 3. Det er altid hyggeligt med traditioner, om de er nye eller meget gammel er underordret, det de er sat i søen er det vigtigste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, traditioner opstår og dør, men der er hyggeligt med traditioner :-)

   Slet