lørdag, december 13, 2014

IT’S RAINING …

Mon du får en gammel sang ind i hjernen nu? Men denne gang regnede det ikke med mænd, men derimod gæs. Det må have været en underlig oplevelse, godt landmændene ikke var ude på gårdspladsen, mon ikke sådan en gås slår hårdt?

Nå men egentlig skulle jeg jo slet ikke sidde her ved computeren, men det var høsten efter en omgang nyhedssurfing, eller det jeg valgte at bringe i dag. Dagen er startet langsommere end planlagt, men jeg siger pyt og nyder at gå rundt i nattøj, drikke te, hækle lidt og langsomt lægge nye planer for dagen i dag. Det er frisørtid i dag, og heldigvis opfangede landmanden ved hans sidste frisørbesøg, at nogen var brudt ud og startet egen salon. Det var nemlig min frisør, og jeg ville nødigt have viklet mig ud i lange forklaringer, hvis jeg havde ringet op for at bestille tid og så der have fundet ud af, at min frisør slet ikke var der mere. Jeg er tro mod min frisør, hun klipper rigtig godt, og så må jeg være troløs mod salonen, jeg har simpelthen ikke mod til at forsøge mig med en ny frisør. Jeg skiftede i tidernes morgen til den her frisørsalon, fordi min tidligere frisør kom til at lade afblegningsmidlet til striber sidde for længe i mit hår, så jeg blot manglede lakstøvlerne og flisen for at kunne passe ind blandt de andre. Det er en fejl, det kan ske, men da hun ikke ville erkende fejlen, men blev ved med at sige efterfølgende, at hun syntes, jeg så godt ud, så mistede jeg tilliden til hende og skiftede frisørsalon. Den frisørsalon har jeg så gået hos siden, jeg har haft tre frisører undervejs, de to andre skiftede til andre frisørsaloner længere væk, så der måtte jeg i gang med ny frisør, men denne gang bor min frisør i nærheden, så jeg flytter med.

Da jeg søgte efter, om jeg mon havde skrevet om det her før, så fandt jeg et indlæg fra 2011, som viser, hvor god jeg er til ikke at være struktureret, og det er derfor, jeg holder fast i, at når mobilen ringer klokken fem mandag morgen, så er alt, hvad jeg har planlagt til denne uge færdig, basta! Så ikke mere computertid til mig, nu skal der juleforberedes. God lørdag til dig.

P1010450

8 kommentarer:

 1. Jeg har hørt, at det kan regne med fisk og frøer, men det var første gang jeg hørte, det også kunne regne med gæs - det var en noget alternativ måde at få julegåsen på for den pågældende landmand.
  Selvfølgelig skal du være tro mod frisøren og ikke salonen - og folk, der ikke erkender begåede fejl, kan vi ikke bruge til noget. Det er muligt, at hun mente at have ret i, at det var pænt til dig, men det er din oplevelse af det, der betyder noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, de har da kunnet få dun til dyner, hvis de altså gad :-)
   Min frisør klipper så godt, så hende vil jeg ikke opgive. Og det var ikke bare mig, der syntes mit hår så forkert ud dengang. Min mand skreg af grin, mine børn græd, deres børnehavepædagog troede jeg var syg osv :-)

   Slet
 2. Uha en frisør-gyser-historie! Ja min "nye" salon i Knabrostræde lukkede lige pludselig. Jeg var klippet der i et år, og kunne ikke ringe dem op, gik forbi og så, at de var lukkede. Tilfældigvis opdagede efter en enkelt klipning hos en meget dyrere og ikke bedre frisør, at min "gamle" frisør og hendes makker havde overtaget og startet for sig selv. Så nu bliver jeg igen klippet i min gamle salon, som nu hedder "Platin"

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, godt du fandt din frisør igen :-)

   Slet
 3. Kunne altså ikke la være med at grine af beskrivelsen af dine striber....uha...hvor en skræk. Jeg er også meget tro mod min frisør....kan godt huske da hun var gravid...var lige ved at føle mig svigtet....men det gik jo alt sammen.
  Nu er jeg spændt på om jeg når igennem til dig...kan se det er mislykket nogle gange ???

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, det er jo virkelig en tillidssag med en frisør :-)
   Øv hvor er det træls med kommentarfunktionen, jeg troede jo kun det var mig, der ikke kunne kommentere hos visse andre, men jeg har hørt fra andre, at de også har problemer med at kommentere hos mig.

   Slet
 4. Det med frisøren gør det rigtige er vigtigt. Dog ser jeg også på pris etc.
  Min er stoppet helt, grundet sygdom, så jeg må finde en ny, og det kan ses (pyt), venter til jeg har fundet det jeg tror på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde og nogen gange skal man lære hinanden at kende, så tålmodighed er også en dyd :-)

   Slet