mandag, marts 26, 2007

HVERDAGENS LYDSPOR

Udenfor synger fuglene om kap, mens jeg hænger vasketøj op. De kvidrer hver deres melodi, og jeg kender dem ikke, men nyder det.Der har været solsorte, gråspurve, mejser, grønsisken,dompap,agerhøns og fasaner i vores have.

Indenfor har jeg gjort noget, jeg sjældent gør.Radio/CD har kørt i dag. Jeg har hørt Nora Jones, hendes rolige, melodiske stemme har været som små klap på skulderen.
P4 formiddag handlede i dag om konflikthåndtering i hjemmet, mellem naboer og på arbejde. Vi outsourcer alt det trælse i hjemmet, rengøring, havearbejde, i stedet for at bruge det som en anledning til at være sammen. Så kan vi få tid til at skændes om, hvem der henter børn, hvem der glemmer at sætte i opvaskemaskine etc.Tja måske har de ret.

En smut på P1 gav et øjeblik med en afdelingssygeplejerske, der fortalte om et øjeblik, der betød noget for hende. En ung mand med muskelsvind og respiratorafhængig, som fik sit ønske om et faldskærmsudspring opfyldt. Ved fælles hjælp fandt man frem til en engangsrespirator, som kunne bruges i luften, og meget af personalet fra afdelingen brugte en fridag på at se det dejlige øjeblik, da patienten fik sit ønske opfyldt.
Grib dagen, nyd øjeblikket, fokuser ikke på vanskelighederne, men mulighederne var hendes bud.

Frokostpausen blev nydt udenfor med en god bog.

Så ikke mere overspringshandling, de sidste rum mangler, og jeg har nydt det indtil nu :-)

2 kommentarer:

  1. Hverdagen er skoen! Jeg har fri i dag - aarets foerste hverdagsfridag!. Jeg hoerte lidt af det formiddagsprogram paa P4. Jeg synes ikke rigtig der kom gang i programmet, saa jeg maa indroemme jeg slog fra efter kort tid.
    Nyd det skoenne vejr.

    SvarSlet
  2. I lige måde Tina, håber vejret er lige så skønt i London som i Nordjylland.
    Jeg var ikke med fra start, det var måske heldigt nok ;-)

    SvarSlet