onsdag, april 24, 2013

FROKOSTPAUSE

P1050680

Der er rift om at få lov til at køre den nye traktor. Landmanden har trukket det korteste strå, en medarbejder kørte i den til ved 17 tiden, derefter overtog den anden medarbejder traktoren og ploven, han vil køre hele aftenen. Med så sent et forår skal der arbejdes igennem, så vi snart kan få kornet i jorden. Det er dejligt, at medarbejderne vil og kan. Sidste år måtte landmanden tage alle aftener, fordi vi ikke havde nogen, der kunne varetage de mere specialiserede opgaver. I år er vi godt hjulpet af de to unge mænd, de er dygtige og lærenemme.

P1050679

Jeg har nydt min eftermiddag med masser af dejlige ord, jeg nyder at sidde ved langbordet og lytte til unge menneskers viden og engagement. Med i kurven hjem kom gode ideer til næste strikkeprojekt, jeg er ikke hurtigstrikker, men skildpadder kommer også frem, og drømme må man gerne have. Nu vil jeg køre til  koraften, mit kor har hele to koncerter her i Store Bededagsferien, så der er generalprøve i aften.

6 kommentarer:

 1. Dejligt at I nu har hjælp på til aftenerne, så landmanden ikke behøver at tage dem alle selv. God aften til dig.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, det er rigtig skønt, men i aftes kørte de nu begge, så blev der lavet mere :-)

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå alle gerne vil have den seje grønne med dobbelthjul ;-)
  Her er vi bagest i køen til pløjning. Vi har ikke maskiner selv, og såmænd heller ikke travlt, for vi har absolut hobbybrug og skal bare dyrke grøntfoder til dyrene.
  Held og lykke med generalprøven, og koncerterne selvfølgelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laura, ja og vi kan heller ikke tilbyde hjælp, for lige nu skal der bare ske rigtig meget på en gang :-)

   Slet
 3. Det er dejligt med gode medarbejdere.

  Hele to koncerter! Det bliver da spændende. God fornøjelse med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, og jeg skal synge solo, det bliver lidt for spændende :-)

   Slet