mandag, april 29, 2013

MANDAGSSTART

Dagen starter med gråvejr og blæsevejr og en øm hals. Jeg starter med at ordne de hornfisk, som landmanden havde fået af en kammerat i går, og som vi havde glemt alt om. Nu er de røget i fryseren, og kommer først op, når jeg har overskud til at finde ud af, hvordan man udbener og tilbereder dem. Så blev der brygget te og kogt grød til den ømme hals.

Der er nøjagtig 5 timer til, at min vejleder skal have et udkast af min problemstilling, så jeg satser lige nu på, at  grød og te giver inspiration til at få alle de ord, der er inde i min hjerne, ned på papiret og  til at få byttet rundt på alle de ord jeg allerede har skrevet, så det hele fremstår logisk og underbygget. Lidt mandler, lidt mørk chokolade, lidt tørret frugt kommer med ind til computeren, jeg skifter arbejdssted, stuen bliver rammen for arbejdet i formiddag. Levende lys bliver tændt, der er mørkt nok udenfor til det. Det bliver godt med vejledning i morgen, jeg mangler nogen at snakke med. Det bliver endnu bedre på torsdag, hvor jeg dels skal mødes med de andre afgangsstuderende til litteratursøgning og dels skal mødes med min gamle studiegruppe over en gang aftensmad. Jeg er og bliver et meget socialt menneske, jeg bliver aldrig the lonely rider. Jeg kan godt selv, vel kan jeg det, men jeg elsker at diskutere og udveksle erfaringer og lade mig inspirere af andre.

Må du få en god og inspirerende dag.

P1050757

20 kommentarer:

 1. Du skal nok lykkes med det hele, inden I skal mødes og god vind med det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liselotte, ja jeg skal nok komme i mål, og der skal mange omveje til, så mit billede bliver så nuanceret som muligt :-)

   Slet
 2. Skønt med hornfisk, og held og lykke med det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne, jeg aner ikke hvordan sådan nogle smager eller hvordan jeg tilbereder dem, men det må google vise mig :-)

   Slet
 3. Jeg er sikker på du får ordene sat i en brugbar rækkefølge.. Rigtig god dag Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg prøver at huske mig selv på, at jeg jo netop i morgen får vejledning i hvor jeg skal ændre og hvad mere jeg skal have med :-)

   Slet
 4. Held og lykke med det! Er sikker på at du kommer godt igennem, kan mærke din vilje :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, jeg vil det her, det har du ret i :-)

   Slet
 5. Øv - jeg er også snothamrende forkølet. Det gavner nu ikke koncentrationen! Men forhåbentlig finder du vej - som du plejer:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv Charlotte, god bedring, vi trænger til varme, gør vi. Skal vi ikke smutte til Rom, nå nej det må vi hellere vente med :-) Jeg er heldigvis ikke forkølet (endnu)

   Slet
  2. Men sku vi ikke lige smutte til Rom alligevel:-)

   Slet
  3. Charlotte, det kunne være så godt :-)

   Slet
 6. Ja, jeg er bestemt ikke misundelig på dig, men vil da gerne ønske dig en rigtig god arbejdslyst ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, jeg har lyst, men glemmer hver gang min måde at skrive opgave på: masser af frustrationer, masser af ord i hjernen og knap så mange på papiret, men i den sidste ende når jeg det jo alligevel :-)

   Slet
 7. Problemformulering er bare hundesvært! Jeg lærte det først det allersidste år på mit studie; det var først der, det gik op for mig, at man skulle lave et opkog af alt det, man havde læst om emnet, inden man kunne formulere problemet. Jeg håber, du har en god vejleder, som lige kan hjælpe dig det sidste stykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg satser på at jeg har en god vejleder, det ved jeg så i morgen formiddag :-)

   Slet
 8. Åh det er spændende at læse om dine tanker og fornemmelser!!!!
  Jeg krydser alt, hvad krydses kan.
  Kh Marianne

  SvarSlet
 9. Jeg håber, du har haft en god snak med vejlederen i dag, tirsdag.
  I en gammel kogebog, jeg har fundet på et loppemarked, er der en opskrift på hornfisk i en eller anden brun sovs, som blev vældig populær i min familie på et tidspunkt. Jeg vil prøve at finde den frem derhjemme. Men mht. udbening må du se andre steder hen - det er ikke noget for mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, min vejleder var nem at snakke med, nu vil det vise sig om de input hun gav, kan omsættes på skrift ;-)
   Jeg vil gerne høre om din hornfiskopskrift, men som sagt bliver det ikke før opgaven er færdig, at jeg skal eksperimentere med udbening ;-)

   Slet