søndag, april 21, 2013

SÅ DU DEM DANSE?

Måske så du køerne danse, men jeg så motorcyklerne danse. De var alle blevet trukket ud af garager, lader, skure osv. Og rigtig mange af dem havde sat hinanden stævne ved et åbent hus arrangement hos en af Nordens største motorcykelforhandler.

P1050630

26 nordjyske motorcykler fulgtes ad ned gennem landet til den sydlige del af Vestjylland. Vi blev ledt af en kyndig motorcyklist ud på de små veje, forbi Klejtrup sø og Verdenskortet, ned forbi Tjele gods og på veje, hvor jeg har travet så mange kilometer som spejder. Viskum, Velds, Vejrumbro, Rindsholm, Dollerup Bakker, lutter kendte navne for mig, og et smukt område, der vekslede mellem marker, skove, søer og små byer.

P1050638

P1050635

P1050642

P1050647

Jeg stod op klokken syv, og jeg var hjemme igen 12 timer senere. Aftensolen skinner ind i stuen, hvor landmanden ser fodbold og jeg sidder ved computeren. Aftensmaden blev af den hurtige slags, spejlæg og stegt torskerogn til landmanden og grød af forskellige kornsorter med topping af hakkede mandler og abrikoser til mig. Nu skal det gøre godt med en kop varm te, det var koldt til sidst, men hvor var det skønt at komme ud og danse lidt med de mange hestekræfter igen.

P1050649

Håber din søndag har været lige så god som min.

14 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at I har været ude og rulle igen, det har jo også været det skønneste MC vejr, vi mødte en del mellem skoven og Roskilde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det var det perfekte vejr til motorcykeltur :-)

   Slet
 2. Det må have været en skønt dag at få luftet motorcyklen på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, det var skønt, og vi nød samværet med mange MCkammerater :-)

   Slet
 3. Så skøn en dag! Ja, nu er det da forår.

  SvarSlet
 4. Hvor må det dog være skønt at opleve foråret på to hjul. Jeg forestiller mig, at der er meget frihed ved at være på motorcykel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, man sanser meget mere af naturen omkring en :-)

   Slet
 5. Er helt sikker på at følelsen af den første rigtige tur på MC om foråret sagtens kan sammenlignes med kodansen. Overstadighed over at nu er det altså nu. Foråret altså.

  Og en rigtig dejlig dag at gøre sådan noget på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, overstadighed, fryd, glæde, alt sammen bare fordi en hel dag blev brugt på to hjul :-)

   Slet
 6. Der var mange ude i går, det kribler også i min hånd for at dreje lidt på gashåndtaget, men den er ikke helt klar endnu, men jeg glæder mig. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, snart bliver det også din tur :-)

   Slet
 7. Alle var åbenbart ude at danse i går i det skønne vejr.

  SvarSlet