søndag, april 14, 2013

SÅ ER DER NOGET VED AT KØBE KAGE

Det kan godt være, min far ikke kan genkende mig, og så alligevel har jeg en klar fornemmelse af, at han godt ved, at vi er tæt forbundet, men hold da op som vi har hygget os. Min far var så betaget af kagen, jeg havde købt, udseendet blev rigtig kommenteret, og da han så fik en mundfuld, så var det den rene fryd. Men den var også god.

P1050596

I dag fik den hele armen med en sommersang, min far spillede klaver og sang melodien, jeg spillede guitar og sang teksten. Så det er ikke vores skyld, hvis ikke der snart kommer lunere tilstande, for vi gjorde vores til at finde stemningen frem. Inden besøget var jeg lige omkring min fars hus, der var vintergækker, erantis og krokus overalt, så jeg plukkede en lille buket med til min far.

P1050592

Og jeg har stadig sommersangen i hovedet, så den får du også lige serveret til din hjerne ;-)

Og så skal man ikke udsætte ting, som f.eks en løbetur, for planer blev ændret, mens jeg kørte hjemad, så jeg nåede også at hente landmanden hos hans storebror. En rendegraver skulle tilbageleveres, og så skulle vi selvfølgelig have en kop te og hilse på en skøn lille pige, som kom over og hilste på farforældrenes gæster. Nu er det for sent til en løbetur, når jeg skal på arbejde i morgen tidlig. Vi håber på forårsmilde temperaturer de næste dage, her kan vi endnu ikke køre i marken, der er stadig frost i jorden. Det bliver et hektisk forår i marken, og vores senforårsmotorcykelplaner kan vist godt pakkes sammen, sådan er det. Det er ikke nyt, at planer må skrinlægges, men vi skal nok få kørt motorcykel alligevel, om ikke før, så når Pyrenæerne skal opleves.

16 kommentarer:

 1. Jeg håber at musik og kager også må være i min bevidsthed så længe som muligt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det håber jeg også :-) Og jeg kørte fra min far med smil på læben og latter i mit sind, det er da fantastisk at min far trods svært dement stadig kan bibringe mig den følelse.

   Slet
 2. Hvor er det skønt, I kan dele sang og musik. Er det ikke sådan, at sang er det bedste middel til at kalde minder frem? Og I har en stor sangskat at trække på.
  Kagen ser flot ud. Din far er blevet beriget på sine sanser. Dejligt at læse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, om minder kommer frem, ved jeg ikke, men min far nyder sangen og det smitter. Han har virkelig en stor sangskat at trække på. Og jeg bliver glad af at synge sammen med ham , ren win-win situation :-)

   Slet
 3. MUMS en lækker kage, og hvor lyder det dejligt at I stadig spiller og synger sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, den smagte bare god, og det e så skønt at kunne dele musikglæden med min far :-)

   Slet
 4. Utrolig hvad søde sager, smil og sang kan gøre for en dement :-D Motorcyklerne har vi heller ikke fået på gaden endnu, alt er lidt forsinket i dette forår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det at være sammen og føle sig glad gør godt for os alle :-) Og vi må vente lidt endnu før end motorcyklen kommer ud

   Slet
 5. Tak for sangen. det er en af dem, der kan køre rundt i hovedet en hel dag, og den skal være velkommen :)

  Dejligt, at I kan synge og spille sammen (og spise kage).

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er så godt at kunne have noget sammen og sangen er en af dem, jeg husker fra min barndom :-)

   Slet
 6. Sikke en kage. Eller det der er tilbage....
  Hvor er det skønt, at I kan finde glæde i sangen. Jeg kan forestille mig, at det måske bringer noget til ham.
  God dag til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, og jeg tror helt klart at samværet gør godt for min far, det gjorde for mig :-)

   Slet
 7. En fantastisk lækker kage at se til.
  Det er så dejligt at læse om, hvordan din far stadig synger og spiller - og spiser dejlig kage. Det er hans del af "motorvejen".
  Skønt med krokus og de andre forårsbebudere.
  Planer er til for at kunne ændres, du får garanteret snart løbet igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, sang er helt klart vejen for min far, musikken bruger personalet aktivt, når de skal arbejde med min far,og vi bruger det til at skabe samvær :-)

   Slet
 8. Dejligt, at I stadig har musikken og sangen at være fælles om :-) Den kage er sandelig også en fryd for øjet. Den ville nok også kunne få Farmor frem på stolen, da kageglæden er noget af det, hun stadig har tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, det er rigtig godt at kunne være fælles om noget. Min far nyder også, når vi bare sidder stille og lytter til musik mens vi drikker en kop te :-)

   Slet