tirsdag, april 02, 2013

HAR VI SÅDAN NOGET?

Jeg er vist ikke den smarteste pige i skoven, forstået som den klogeste. Der kommer i hobevis af breve om dit og dat på gården, og landmanden overlader trygt læsningen til mig. Hvornår vi har aftalt den fordeling, kan jeg ikke erindre. Og jeg er sikker på, at landmanden vil argumentere med, at når det altid har været sådan, så er det sådan det er, hvis jeg skulle få ideen om at ændre på den fordeling. Noget af det, der bare er røget i papirkurven var alt omkring diverse oplysninger fra vores parabolpakkefirma. Vi betaler alt for mange penge, vi har fået dem ned i pris, men jeg synes ikke, vi bruger pakken fuldt ud. Så var det, at jeg på arbejde brokkede mig over, at jeg aldrig kunne finde en film, jeg gad se, når jeg ville se film, som eks. da jeg var syg.

"Sagde du ikke, I havde Viasat?" -  "Jo"  - " Så har I gratis viaplay.dk, der kan du se alle de film og serier, du har lyst til"

Godt så! Nu er det installeret, og alle fire i familien har nydt godt af det hele påsken i sommerhuset. Der er set skønne og eftertænksomme film, romantiske film og serier i mange afskygninger. Datteren og jeg så Kvinderne på 6. sal, en herlig fransk film, som datteren tidligere har set i biografen. Og jeg har set flere søde romantiske film, der er ikke mange hjernekalorier i dem, de må vist rubriceres på linje med sukker og slik, men hold op som jeg nyder dem. Måske skal jeg ligefrem kaste mig ud i seriekigning? Mon ikke jeg kan lære at strikke mere end strømper, mens jeg ser fjernsyn, så laver jeg jo noget produktivt ;-)

IMGP1334

IMGP1328

Og så er det 6 år siden, at jeg så traner danse på vores mark.

14 kommentarer:

 1. Sikke en smuk dans. Vi så de urørlige i påsken...hold da op hvor er det en fantastisk film ;-) God aften til dig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Gitte, den film er bare så god, jeg smiler bare ved tanken om filmen :-)

   Slet
 2. Det er dejligt ind imellem at hygge med gode film og serier...Det må have været spændende at se tranerne så danse så tæt på hjemmet.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det er dejligt at jeg kan se film, når jeg har lyst til at se film. Og tranerne har desværre ikke gæstet os siden :-)

   Slet
 3. ÆÆlsker gode film - men med måde ... ikke for mange ad gangen, men med lidt mere øvelse, kan du strikke ALT, mens du kigger tv :-)
  Okay - jeg ved så ikke hvordan du har det med engelsk, men det er meget nyttigt, at man ikke behøver at læse tekstningen ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg må øve mig, både på strikning og engelsk :-)

   Slet
 4. Warv!! Traner på egen mark, vi må en tur i mosen hvis vi skal gøre os forhåbninger om at se dem. En enkelt gang kom de flyvende hen over gården, så er man helt HØJ. Jeg er vild med traner, og vi kører gerne en tur eller to op til Vejlerne for at se dem.
  Men I går så vi to i mosen og de dansede lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ulla, nu bor vi jo i mosen ;-) men vi har kun set traner det år, og din mose er jo større end vores, om end det er vores, der hedder Store Vildmose :-)
   Tænk at I så tranerne danse i går.

   Slet
 5. ha ha, den kender jeg godt....den med kun at informere sig halvt ;-) Men det var jo en dejlig overraskelse som ingen sikkert tog dig ilde op. Men man bliver altså også dynget til med al mulig information både i posten og på mail.
  Dejlige billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, informationsmængden overstiger min energi :-)

   Slet
 6. Jeg synes bare vores tv-kanaler forsvinder en efter en. Og jeg savner dem ikke:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg kan sagtens følge dig, jeg ser meget lidt fjernsyn, og når jeg så vil se noget, så er der aldrig det, jeg vil se. Så det her passer mig fint :-)

   Slet
 7. Herlig opdagelse med ubegrænset adgang til film og serier. Du må bestemt lære st strikke strømper samtidig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, strømper kan jeg strikke og et par blev færdig i går aftes, nu skal jeg bare lære at blive ved med strikningen, sikke alle de strømper, jeg så kan strikke :-)

   Slet