tirsdag, april 30, 2013

VINDSTILLE

kan man ikke just sige, at det er. I dag er løbedag, og tanken om 5 km frem og tilbage på vejen her ude på de åbne vidder lød ikke tiltrækkende. Så da landmændene var blevet spist af med aftensmad, snuppede jeg en banan og et glas vand, hoppede i løbetøjet og kørte op til klitplantagen. Her måtte der da være læ. Det var der. Jeg besluttede mig for at lade hurtighed være lige meget, i stedet for skulle det være leg at løbe op og ned af de små stier. Der er ingen billeder fra i dag, i stedet for får du nogle fra gåturene.

P1050660

Jeg startede ud med den mest stejle bakke, så var pulsen opppe. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg løb op af den, men jeg prøvede at holde tempo.

P1050663

Godt nok havde jeg musik med, men det fik lov til at hvile, i stedet for brugte jeg høretelefonerne som ørevarmer, da jeg kom uden for skoven igen. Jeg havde ikke behov for musik i så smukke omgivelser.Jeg var helt alene i skoven, sådan føltes det i hvert fald, og stilheden, vindens susen oppe over træerne og fuglesang blev kun forstyrret af mit pustende åndedræt.

P1050783

Aftensolen skinner lige direkte ind af mit vindue nu, det flammer næsten som et bål, et Valborgaftensbål. God Valborgaften til dig.

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig løbetur med variation. Det er godt, du har den klitplantage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, den er jeg også glad for at jeg har "opdaget" :-)

   Slet
 2. Hvor er det sandt : at man ikke behøver andet musik når man løber i naturen. Blæsten og fugle og blade er alt rigeligt!
  Dejlig tur du har haft!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Stine, herhjemme er det musikken der styrer benene, men behøvede jeg ikke der :-) det var skønt

   Slet
 3. Det er altså imponerende så flittig en løber, du er blevet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, det er min målsætning, at der skal løbes hver anden dag under opgaveskrivningen. Indtil nu har jeg holdt det :-)

   Slet
 4. Det er dejligt at kunne høre naturen, skønt område at motionere i. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, ja naturen er en smuk komponist :-)

   Slet