onsdag, maj 01, 2013

HVOR DER ER EN VEJ, ER DER EN VILJE eller er det omvendt?

det er det vist, men lige nu er det så som så med viljen. Jeg har for en kort stund mistet overblikket, jeg synes, lige pludselig, at alt ramler sammen.

Der er travlhed i landbruget, alt kører som det skal. De tager lange dage og det inkluderer eftermiddagsmad og aftensmad. Alt er godt.

Mine to jyske søstre og jeg tager os af de fleste af besøgene hos min far. I denne uge er det min hverdagsuge, det viser sig, at det også er min weekenduge. Jeg må slå de to besøg sammen. Sådan må det være. Jeg ved, at min ene søster ikke synes, at det er i orden, hvis det var hende, der stod i denne situation. Men som hun siger, jeg accepterer fuldt ud, at I andre tænker anderledes.

Jeg var slet ikke nået så langt, som jeg troede i opgaven. Jeg skal meget gerne være færdig med den del først i næste uge, ellers skrider min tidsplan. Jeg skal også lige have fundet ud af det praktiske og juridiske med at bruge patientinterview i opgaven.

Mit afsnit skal flytte, nu er det endelig besluttet. Vi flytter på Syd i gode omgivelser, men det kræver planlægning, og vi får ikke den anden neurologisk sengeafdeling med. Det betyder, at det er slut med at blive slået sammen til jul, påske og sommerferie og dermed også slut med, at flere kan holde fri på de tidspunkter. Alle  patienter i Aalborgs optageområde til observation for apopleksi/TCI skal inden om vores afdeling, og på sigt skal nok alle patienter i Region Nord inden om os til vurdering, før de kommer ud på de sygehuse , de hører til. Dette sker for at sikre den bedst mulige udredning, vurdering og behandling. Jeg skal stå for planlægning og flytningen af vores nye dagafsnit for TCIpatienter. Der er bare lige sket det, at flytningen er rykket frem til uge 32 frem for til september, Det er egentlig logisk nok, vi flytter ovenpå i sammenlukningsperioden. Så kan flyttefolk flytte vores afdeling, og når vi så skal flytte vores patienter efter sammenlukningen, så bliver det ud på Syd i stedet for nedenunder. Fint, god ide. Jeg er bare ikke tilbage på afdelingen,  før vi er sammenlukket. Så det betyder, at jeg skal have fundet tid til at mødes med de andre ansvarlige for dagafsnittet undervejs i opgaveskrivningen. Det skal jeg også nok klare, det ved jeg.

Jeg har et regnskab, som skal være færdig til på mandag. Jeg er slet ikke begyndt endnu.

Jeg starter med at ordne bilag, så kan jeg måske tænke tanker om alt det andet imens? Jeg håber du har bevaret overblikket, jeg leder lige efter mit. God 1. maj.

P1050754

20 kommentarer:

 1. ups! Ja, jeg kan godt se det. Det r virkelig om at holde tungen lige i munden og hovedet højt! Selv har jeg svært ved flere store opgaver oven i hinanden - så her er også lidt , ja hvad det nu er? - Men god 1. maj til dig, med høj sol og masser af energi og overblik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, ja vi holder hovedet højt og tungen lige i munden, og så glæder jeg mig til at mødes med jer på mandag :-)

   Slet
 2. Pyh Lene, den lyder hård! Dyb indånding - og start et sted, og sæt prioriteter.
  Ønsker at du finder overblikket idag :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, jeg ånder ind og er i gang :-)

   Slet
 3. Øv, for pokker, at tingene skal ramle sammen på den måde.
  Så er det med at have en plan og fokusere på nuet.
  Jeg krydser fingre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, jeg skal slet ikke tænke frem ad for så ramler den indre tilstand lige nu ;-)

   Slet
 4. Jeg kjenner i det innerste av meg selv hvordan du har det. Jeg har vært der, og er der fra tid til annen enda. Ikke glem deg selv, finn små rom der du har fokus på deg selv. Du kan ikke være til for alle samtidig. Ha en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Steinkjerringa, du har ret, og mine små rum er bl.a. motion hver dag og jeg vil glæde mig til besøget hos min far på søndag :-)

   Slet
 5. Lene - husk en opgave ad gangen - flueben og så fokus på den næste - flueben igen - pauser ind i mellem til at klare hjernen - du kan sagtens er jeg sikker på - god energi til dig

  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Lige nu tør jeg slet ikke skrive ned, hvad jeg skal nå, for så virker det for overvældende :-) Men jeg tager en ting af gangen og så går det.

   Slet
  2. Fuldt forståeligt jeg tænkte nu også lige så meget i mentale flueben KH Anette

   Slet
  3. Anette, og de mentale flueben bliver vinget af ;-)

   Slet
 6. Ja alt har det med at falde oveni hinanden, tanken om alt det der skal nåes, er den værste.
  Husk at alt ikke behøver at være 100%, mindre kan ofte være rigeligt. Træk vejret helt ned i maven, læb eller gå en tur og pluk dig en buket glade forårsblomster og grene, det giver energi og overskud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg tror jeg må gå en tur, for ordene vil overhovedet ikke komme til mig, og så er det da skønnere at se på blomster og sol :-)

   Slet
 7. Hold da op, der er godt nok mange takker der skal passe i dét tandhjul. På forunderlig vis, lykkes tingene jo, selvom det nogengange ser overvældende ud.
  God 1.Maj til dig også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona, ja tandhjulet drejer og mon ikke alting falder i hak, det tror jeg :-)

   Slet
 8. Sådan et forkromet overblik kan man jo nemt komme til at forlægge, men mon ikke dit viser sig igen? Når man tilegner sig nyt, skal der som regel flyttes rundt på noget af det gamle, før tingene passer sammen igen, men mon ikke de kommer til det igen snart?

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, du har helt ret. Flytning skal der til, så det roder lige nu :-)

   Slet
 9. Pyyyhhh - Murphy vidste sandelig hvad han talte om, da han lavede sine love ... Jeg ville nok føle mig en anelse presset, men det går jo alligevel altid altsammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg føler mig også lidt presset, men det vil jeg ikke tænke på :-)

   Slet