onsdag, maj 15, 2013

HVERDAGSMAGI

Man sidder og falder hen, egentlig kunne man lige så godt gå i seng.  Man kommer i tanke om, at postkassen ikke er blevet tømt i et par dage, man må nok hellere gøre det.

Ud i bryggerset, finde nøglen til postkassen, sko på og ud af døren. Hen over gårdspladsen, ned langs græsplænen og først der løfter jeg hovedet og ser.

P1050892

P1050893

Så kom der fart over feltet, jeg fik tømt postkassen, og kom ind efter kameraet.

P1050893

Og på en grå, regnvåd morgen er det godt at huske på aftenens magi, det kan ske igen. Ha en god magisk hverdagsonsdag.

12 kommentarer:

 1. Det ligner magi. Og man skal skynde sig, for øjeblikket er flyvsk. Her er lovet sol og sommer i dag, så det agter jeg at nyde. Godt nok fra kontoret, men jeg vil nyde. God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, sol og sommer? Her er det 11 mm regn og max 18 grader med vind, ingen sommer overhovedet og dermed heller ingen kartoffellægning. Nyd din sommerdag for mig :-)

   Slet
 2. Det er bare om at fange de små magiske øjeblikke. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, og man kan nemt overse dem :-)

   Slet
 3. Det er magisk når himlen pludselig får alle de skønne farver, og det er om at fange disse øjeblikke. Det gjorde du godt her.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, aftenhimlen leverer ofte smukke billeder :-)

   Slet
 4. Jeg kørte hjem fra Aalborg ved 9'tiden - og lyset over Fjorden var helt magisk! Desværre havde jeg ikke kamera med - tak for dine dejlige billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Charlotte :-) Og lige nu er det så gråt både ude og i mit indre, så jeg må vist sætte musik på, som kan lyse op samtidig med at det kan berolige :-)

   Slet
 5. Du ramte vist lige det rigtige tidspunkt at hente post. tak for skønne billeder. Her er vi blevet lovet op til 22 grader! Og solen har da forskønnet vores frokost, så vi kunne bruge de nyindkøbte havemøbler (på arbejdet)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, selv tak, men du behøver altså ikke fortælle mig om de varmegrader ;-) her blæser det en hel pelikan,og jeg skal ud og løbe! :-)

   Slet
  2. Undskyld ;-) I dag var der så endnu varmere - undskyld igen ;-)

   Slet
  3. Conny, jeg ved det, talte med min datter i går :-) Du er tilgivet :-)

   Slet