fredag, maj 24, 2013

MÅSKE IKKE SOM DE KLOGE SIGER

men jeg havde lyst. Jeg var først hjemme ved 19 tiden, jeg havde slappet af, spist lidt let aftensmad, snakket med landmanden, spillet lidt wordfeud og Ruzzle, surfet i blogland osv. Og så pludselig klokken 21, da landmanden sagde, at han ville køre en tur og se på afgrøder,  og aftensolen skinnede herligt ind af vinduerne, fik jeg lyst til at løbe. Nok ikke det smarteste, når man gerne vil tilbage i en god søvnrytme, men jeg havde bare lyst. Ikke så megen parlamenteren, bare i løbetøjet, og så løb solen og jeg om kap. Kunne jeg nå de 5 km, inden den gik ned i vest?

20130523_210541

20130523_213632

20130523_214027

Jeg nåede det, og de kloge fik så ret, man bliver frisk og vågen, så jeg havde ikke lyst til den normale sengetid, men faldt over en gammel film, som blev set.

Skidt pyt. Det er fredag, det er tid til rundstykker sammen med landmændene, det er weekend, som er fyldt med lutter gode ting, der sikrer, at jeg holder weekend. Og solen er også stået op til morgen og beriger os med sit lys. Må du få en dejlig optakt til weekenden, om du skal arbejde eller holde fri.

12 kommentarer:

 1. Pyt med om det er det klogeste.. Det var godt for dig, og det er klogt.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, du siger det kort og godt OG klogt, tak :-)

   Slet
 2. Nogle gange skal man bare gøre det man har lyst til, om det er klogt eller ej. God fredag til dig.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, det skal man nemlig :-)

   Slet
 3. LYST til at løbe??? Jeg må være fra en anden planet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Rasmine, den planet var jeg på for et år siden ;-)

   Slet
 4. Selvfølgelig skulle du da ud at løbe, når det nu var det, du havde lyst til. Og når du havde lyst til det, havde du sikkert også brug for det oven på en dag, hvor du havde brugt en masse mentalt krudt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, lige nøjagtig, det var også min tanke :-)

   Slet
 5. Hvis jeg nogensinde skulle få lyst til at løbe, vil jeg gøre det uanset omstændighederne. Det vil nemlig være sensationelt, og helt sikkert noget, der aldrig sker igen. Sådan et tilfælde må ikke forpasses!

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny,man må ikke forpasse øjeblikket :-)

   Slet
 6. Det var fantastisk, du kom ud at løbe i skumringen, Lene. Og vi kan nyde dine billeder. Jeg er dårlig til at få taget de billeder, jeg møder på min løbevej, men du husker det - og det er vi vist mange, der er glade for :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, og jeg tror at jeg måske skal ændre løbetiden til senere på dagen, jeg føler jeg har mere energi eller også spiser jeg forkret før morgenløbeturen :-)

   Slet