torsdag, maj 09, 2013

HJEMMEHYGGE

Planerne ud af huset blev droppet. Bare tanken om at skulle have lavet aftensmad inden, smurt madpakker, tage bad, trække i noget andet tøj og så arbejde i aften med at samle de skrevne sider fik mig til at blive helt træt, så jeg glædes i stedet for over solskinnet, som fylder rummene.

P1050860

Jeg nyder buketterne, jeg har plukket ude i haven, jeg nyder den smukke krukke med blomster udenfor, og så nyder jeg, det går planmæssigt med landmændene.

P1050854

Når jeg klør på, selv om det er helligdag eller weekend, så er det, fordi maj byder på gode oplevelser, som jeg ikke vil sige nej til. Det betyder, at der skal arbejdes igennem lige nu. Men jeg kan godt mærke, at jeg er træt mentalt.

 

 

Jeg er let afledelig og er lækkersulten konstant (uhm nu kommer jeg i tanke om, at jeg har ispinde nede i fryseren). Jeg tror, at der skal en belønning ala en film til i aften, hvis jeg når at blive færdig. God aften til dig.

P1050856

P1050858

6 kommentarer:

 1. dejligt og vigtigt at kunne prioritere. De små belønninger skal du helt sikkert unde dig, du er så flittig og klør rigelig på :-)
  Rigtig god og velfortjent afslapningsaften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, små belønninger må der til, det sjove var så, at jeg faktisk ikke kunne koncentrere mig om en film, så det må blive en anden gang. I stedet for spiste jeg chokolade :-)

   Slet
 2. Skønne billeder fra et hyggeligt hjørne hos dig :-) Flotte blomster og skønt du bare kan plukke og sætte friske ind i huset. Ja, det er altid en god idé at mærke efter og prioriterer, ellers kommer vi bare til at gøre "overgreb" på os selv... Nyd denne dejlige weekend Lene - kram fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Tina :-)

   Slet
 3. Der er så meget vi gerne vil, men ind i mellem må der omprioriteringer til. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, sådan er det, men derfor ærgrer jeg mig alligevel :-)

   Slet