mandag, maj 27, 2013

NÅR NU MAN

- ikke kan fysisk fejre sønnen, så er det dejligt, at storesøster bager og inviterer ham til fødselsdagskagebord. Og at venner, som bor hos ham, sørgede for fejring fra morgenstunden af med lækkert morgenbord.

- ikke kan kramme ham før eksamen, så er det dejligt, at storeøster giver ham et stort kram fra os i eftermiddag, og at han fik en dejlig gave til eksamen. Gruppen havde afleveret en middelmådig opgave, der var ingen rød tråd, og de vidste det godt, så de havde arbejdet med at få rettet op på det til det mundtlige oplæg. Det betød, at eksaminator kunne pakke alle sine uddybende og kritiske spørgsmål sammen og give dem alle 10! Godt gået.

- ikke kan holde ud at sidde  lang tid ad gangen ved computeren og lytte til interview og skrive det ned, så er det godt at have en terassetrappe, man kan sidde på, mens man drikker te, strikker lidt og nyder rododendronbuskenes blomsterflor.

P1060061

- ikke kan finde ud af at få lagt sin lydfil fra mobilen ind på computeren, så kan man jo prøve at spørge jer, om I har et godt råd?

P1060062

Og nu har jeg vist lavet overspring nok, god eftermiddag til jer, jeg har sat et mål for færdiggørelse af transskriptionen, og det har jeg tænkt mig at holde fast i. Man skulle have haft en Conny :-)

18 kommentarer:

 1. Godt at der er nogen der tager hånd om sønnen, kan du ikke låne Conny lidt ? :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, ja gid jeg kunne, men med fuldtidsjob og bacheloropgaveskrivende døtre, så er Conny vist hængt rigeligt op :-)

   Slet
 2. Tillykke med sønnen - godt at søsteren kunne være der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette og jeg har fået rapport med billeder :-)

   Slet
 3. Min mobil kan forbindes til pc'en med et usb-kabel, så er der noget software fra producenten (Motorola), der kan importere data fra telefonen. Det er den ene metode. Den anden er at sende filen med e-mail. Den tredje er at sende pr. Bluetooth. Er der noget med, at du har Iphone? Kan du lave noget med Itunes?

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, min mobil er en Samsung. Når jeg sætter kobler den til computeren, overfører den lydfilen, men kun midlertidigt, jeg er helt sikker på at jeg må kunne gemme den på computeren, men jeg kan ikke helt greje hvordan ;-)

   Slet
 4. Du skal skaffe dig et overblik over de mapper, der er på telefonen. Når du så har lokaliseret filen, er det bare "gem som" - "save as" eller hvad den nu snakker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, jeg har fundet filen, jeg kan ikke gemme, men kun kopiere, men så kan jeg ikke afspille den fra musikbibliotekte. Måske har det noget at gøre med det Eva skriver om længere nede?

   Slet
 5. Stort til lykke med din søn - jeres altså! Og tak for de skønne billder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Charlotte :-)Og vi fik de skønneste billeder af en glad ung mand tilsendt af datteren, hvor han sidder i hendes lille have med lagkage og scones foran sig :-)

   Slet
 6. Tillykke med sønnike :)

  SvarSlet
 7. Og du har downloadet programmet KIES på din computer?

  Det er da perfekt at have folk til det, som man ikke selv kan. Men jeg er nu godt klar over, at en mor helst selv vil kramme og lave fødselsdagsmorgenmad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg aner ganske enkelt ikke hvad KIES er, men nu har jeg lige googlet det, og der er vist noget der, jeg skal have sat mig ind i, men det orker jeg ikke lige nu :-)SÅ jeg må fortsætte med at afspille lydfilen midlertidig fra computeren og konstant bruge søg og find metoden hver gang jeg skal spole tilbage ;-)

   Slet
 8. Hjertelig tillykke med ham...igår. Dejligt når han er så tilfreds i livet, og en herlig gave du lavede til ham. Søskende kærlighed er guld værd :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, jeg er glad især fordi han ikke har været så glad gennem længere tid :-) Og jeg fryder mig over at de to søskende nu bor i samme by og kan hygge sig sammen.

   Slet
 9. Åh, du er sød, Lene :-)
  Conny'en gav faktisk lidt op på de der transskriberinger - datteren synes vist også, det gik lidt for langsomt. Du må trøste dig med, at du kommer ind under huden på udsagnene, når du sidder og skriver rent.
  Hvor er det godt, at dine børn passer på hinanden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, og du er en sej mor :-) Det er så dejligt at de har hinanden derover.

   Slet