lørdag, maj 18, 2013

GOD MORGEN SOL

Mens fredagen drillede med bygevejr frem til sidst på eftermiddagen, lover lørdag morgen godt for kartoffellægning og andre festligheder. Holder løfterne om en solrig og tør dag, så kan vi vågne pinsemorgen med alle kartoflerne i jorden. Det er ikke, fordi vi er sent på den, det er før sket, at vi er nået herhen i maj, før alle kartofler var lagt. Men jeg tror aldrig, vi er kommet så sent i gang, så det har været intensive uger.

P1050908

Datteren havde fundet gamle videofilm frem fra tiden, da vores børn var 9 –14 år gammel, hold da op, som vi grinte. Vores børn har altid kunnet lide at optræde eller lege, og deres far har troligt filmet dem herhjemme, indtil de selv kunne overtage kameraet. Og selv om jeg så yngre ud dengang, så siger min datter, at jeg er blevet smukkere med årene; jeg er i hvert fald 10 kg mindre end den gang, og jeg har helt klart fået en pænere tøjstil. 

P1050910

Landmanden er kørt i marken, datteren sover lidt endnu, så morgenstunden skal udnyttes til at få skrevet noget mere, inden formiddagen skal bruges sammen med datteren til en bytur. God solskinslørdag til dig.

P1050907

20 kommentarer:

 1. Her er det skønt vejr fra morgenstunden. Jeg glæder mig over at vore fliseafhentere får godt vejr til deres slid 😜😃

  SvarSlet
  Svar
  1. Hilsen Pollyanna :-D

   Slet
  2. Pollyanna, det bliver varmt for dem :-)

   Slet
 2. God lørdag, det lyder som om der allerede er gode, dejlige planer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, vi har hygget os, og nu prøver jeg at være arbejdsom :-)

   Slet
 3. Det lyder bare så sjovt med jeres gamle film! Og at du er blevet pænere med årene? Jamen det tror jeg på, vi bliver - mere opmærksomme på os selv, og lidt flere penge til tøj - og så gør løb altså noget fantastisk:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, for mig var det mere, at jeg startede med at være sygeplejersker igen. Kartoffelsorteren er hårdt fysisk for led og ryg, men man forbrænder ingen kalorier og jeg var nem til at finde noget kalorierig hyggemad dengang. Og løb gør noget godt for ens krop, helt sikkert, jeg føler i hvert fald ikke min mave så meget mere, selv om jeg ikke har tabt mig :-)

   Slet
 4. *SMILER* super dejlig dag til dig og dine kære også Lene......og livserfaring er med til at gøre smuk - bestemt ;0)

  God pinse til dig og dine
  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe og i lige måde. Livserfaring gør smuk, dejlige ord :-)

   Slet
 5. Hej Lene.
  Kan godt forstå i prioriterer at blive hjemme og passer markerne. Sådan er det jo når man er landmand - hvis ikke markerne passes bliver lønnen ikke god senere :-)
  Vi var i Nørresundby i går, og jeg må sige at der er markant forskel på markerne nord for Århus. Det var tydeligt at se jeres hvedemarker var langt bagud i forhold til vores!
  Håber i får en dejlig pinse med datteren i huset. Vi skal til bryllup kl. 13 - så om lidt står den på bad og smukkesering :-) Min landmand er lige nu ved at gøre klar til nye kyllinger, der ankommer på tirsdag - men har lovet at være klar i smoking kl. 12.15. Det er nu dejligt med et pinsebryllup.
  God pinse, klem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betina og det er da en skøn dag, at I skal til bryllup på. Og landmænd har det med altid at komme i sidste øjeblik ind for at få bad ;-)

   Slet
 6. Det er så herligt at se tilbage. Og minderne med ungerne er jo det rene guld. Nu håber jeg, at I får en dejlig pinselørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, jeg nyder og prøver at få noget lavet samtidig med ;-)

   Slet
 7. Jeg synes, det er herligt, at du sådan går og bliver pænere med årene! Når jeg ser gamle billeder af mig selv, kan jeg se, at jeg ikke så dårligt ud som yngre, men det kunne jeg bare ikke se dengang, så jeg har efterhånden affundet mig med tanken om, at _bedre_, det bliver det nok ikke. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, det er blandt andet min tøjstil, men sådan var stilen nok dengang midt i 90erne :-) Ansigtet afslører at jeg er blevet ældre :-)

   Slet
 8. Åh, hvor ville jeg gerne have smugkigget på de videobilleder af dig :-)
  Jeg tror på, at vi vinder i selvtillid, og som andre også har sagt, så gør løb da noget (jeg venter dog stadig. Sidst, jeg satte turbo på løbet, tabte jeg 5 kg; men det er også mere end 10 år siden. Nu, med 55, virker det der med at tabe sig knap så godt).

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg kan heller ikke tabe mig, jo et kilo eller to er røget, men jeg spiser også lækkerier :-) De film afslørede at store løsthængende trøjer/skjorter kombineret med løse nederdele helt ned til jorden ikke gør noget godt for en ;-)

   Slet
 9. Det er skønt med gamle film. Vi har "kun" billeder, men det er så hyggeligt at fortabe sig i dem også.

  Og det er utroligt, hvad man engang syntes, var pænt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, i den grad ja til det sidste :-) Billeder er også dejlige, jeg nyder at finde dem frem, men det sker for sjældent

   Slet
 10. Herligt med film og billeder, de er så værdifulde. Mine piger tager tit albummene frem og er taknemmelige for at jeg altid har fotograferet meget. Det er fordelen ved denne digitale tid. Tror kun at jeg fra min barndom har et par enkelte billeder.

  SvarSlet