mandag, maj 27, 2013

HVOR BLEV TIDEN DOG AF?

Forleden dag, da jeg hyggede mig med at scanne få billeder ind på computeren, havde det en årsag. Jeg har den skønneste søn, men han ønsker sig ingenting til fødselsdag og jul, ABSOLUT ingenting. Han siger, at han har alt og at vi har sørget for alt det, som han har brug for. Vi kunne godt købe et eller andet til hans lejlighed eller til ham selv, men det er svært, når den unge mand nu ikke føler trang til noget som helst.

Søren010

Så et fødselsdagskort med et gavekort vedhæftet og med billeder af sønnen blev kreeret, og så håber vi, at posten sørger for levering i dag. Som toårig kundgjorde den unge mand stærkt utilfreds, at når søster skulle have fin kjole til juleaften, så skulle han ikke iklædes ny trøje og bukser, så halvhippien (ala hans mor) måtte købe hvid skjorte og butterfly til den unge mand.

Søren011

Og det er skønt, når storesøster er med på at lege, om det er med vand eller tosserier, når ens mor dikterer fotografering til det dengang traditionelle julekort.

Søren014

Leg og spil har altid været en del af min skønne søns hverdag. Han var i mange år en elsket leder for børn og unge i en klub. Og om føje år kan han blive en ad de lærere, som børn vil nyde at have i skolen, om det bliver folkeskolen eller efterskolen. Det sidste er nok der, alle vi andre kan se ham udnytte sine skønne egenskaber allerbedst, men hvem ved, måske bliver det noget helt andet, Unset hvad, så rummer vores søn (for nok skriver jeg jo altid min søn, men han er jo elsket og værdsat af to forældre) så mange egenskaber, så verden står åben for ham.

Søren015

 

 

 

 

 

Søren012

 

 

 

 

 

 

 

I dag er eksamensdag for ham, men vi har fået lov til at stå for morgenvækningen, så om lidt tager vi telefonen og ringer op, og mens moderen undrer sig over, hvor de 26 år dog er blevet af, så vil vi synge fødselsdagsangen højt og inderligt. Tillykke min kære søn.

 

Søren008

14 kommentarer:

 1. Stort tillykke med sønnen, og ja hvor bliver tiden dog af. God idé med at scanne billeder. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, ja for vi bliver jo ikke ældre ;-) Og det der scanning er en rigtig god ide, men det er mere tiden og lysten, det kniber med :-)

   Slet
 2. Tillykke til ham - og tillykke med ham. Og selv om man ikke ser ham gennem moderens briller, så er han nu alligevel en skøn dreng at se på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, det er dejligt at du også kan se det ;-)

   Slet
 3. Tillykke både til og med ham.. Skønne billeder du har fundet frem til ham og os.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, og jeg faldt helt hen i gamle billeder :-)

   Slet
 4. Sikke da en vidunderlig kærlighedserklæring :-)
  Tillykke med din dejlige søn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen,og når de er langt væk, så får man rigtig tænkt over ens børn :-)

   Slet
 5. Så rørende. Tillykke med ham! Han er heldig at have dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julia, og jeg er heldig at jeg har ham :-)

   Slet
 6. tillykke med enhver svigermors drøm - hvor er I heldige knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Anonym, tak :-) ja jeg kan ikke tale for evt. svigermødre, men som mor er han en drøm, en irriterende drøm ind i mellem, men aldrig et mareridt ;-)

   Slet
 7. Tillykke med jeres store søn, Lene, og sikke en skøn gave I har givet ham!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, jeg håber billederne er med til at minde ham om at han har værdi som menneske og som medmenneske :-)

   Slet