fredag, maj 10, 2013

ET FRIKVARTER MÅ DER TIL

Tingene tog længere tid på afdelingen end beregnet, men jeg fik kigget på patienter, bestilt lokaler til flere datoer, snakket med kolleger og sat lidt mere system på vores dagafsnitsbord. Ja kontoret er simpelthen rullende, for vi ved aldrig, om vi har et lokale til rådighed, og så er et bord med skuffedarium og hylder meget anvendelig.

Man ved jo heller aldrig om jeg kunne blive en rigtig strikker, så derfor tog et garnlager sin spæde start i dag. Nu var jeg jo kommet til byen, var oven i købet kommet i noget præsentabel tøj (det er ikke altid, jeg er det til hverdag, hvor jeg skal gå i en uniform hele dagen) Det skulle udnyttes, regnen satte ind, da jeg var færdig på afdelingen, så en gåtur til havnen, mens jeg nød min frokost, blev droppet. Frokosten blev spist i bilen, og så satte jeg kurs mod Gug. Jeg kom som den vaskeægte non-shopper på det rette tidspunkt, lige midt imellem to rykind af handlende. Jeg fik delt knus ud til højre og venstre, Kenneth havde udover sine vanlige kyndige medarbejdere fået hjælp fra bl.a. Liselotte, Hanne og Anne. Det var godt at se dem, og jeg var også så heldig, at Anne og Jette kom forbi, mens jeg købte ind. Hvis nogen har set mig og jeg ikke har set dem, beklager jeg meget, men midt i den menneskevrimmel, der blev igen, ja så mistede jeg lidt overblikket.

MEN jeg fik handlet, og da Liselotte så mine indkøb, spurgte hun mig, hvem har hjulpet dig med vejledning. Ha hun kender mig, men denne gang havde jeg faktisk selv fundet den lilla, og Anne, Jette og Liselottes mor hjalp mig med at sætte den bløde silkemohair til. Og de andre to farver faldt jeg pladask for, da en anden kunde stod med dem. Jeg elsker blåt og turkis, og jeg er vild med rød, så da jeg mærkede det røde garnbundt af uld/silke, så måtte jeg bare have lidt af den. Hvad det skal bruges til, ved jeg ikke, men det er superblødt og lækkert.

P1050862

Nu er frikvarteret forbi, så satser jeg på, at hjernen er blevet skarp og kan luge i ordhaven og måske sætte sprogblomsterne sammen på en smukkere og fuldendt måde. Det ville være skønt, for så kan jeg tyvstarte med næste delprojekt, som bliver metodeafsnittet, i morgen.

God aften til dig.

18 kommentarer:

 1. Sikke nogen fine ting, du har fået købt. Ærgeligt, at der er så langt. Men Anne (mandagspigen) lovede at pille og røre lidt for mig. Jeg ville ellers gerne have været der selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, Anne og jeg pillede ved det hele :-)

   Slet
 2. Uhh det ser spændende ud det du skal i gang med at strikke Lene, du har da mange evner :-) Jaa et frikvarter har alle brug for... Håber du nyder dit og rigtig dejlig fredag aften - kram herfra OddStyle

  Tænker hvor mon du arbejder, Aalborg sygehus?
  Jeg er helt i Frederikshavn - men fløjter til gengæld hver dag jeg kører afsted :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, og jeg har ingen planer med det, normalt køber jeg kun sammen med en opskrift, men nu vil jeg have et lager, så jeg kan gå i gang hvis inspirationen kommer :-)
   Jeg arbejder på Aalborg sygehus. Arbejder du også på sygehuset i Frederikshavn ?

   Slet
 3. Lækkert garn. Ville ønske jeg boede lidt tættere på. God arbejdslyst med det - er spændt på hvad du finder på at strikke af det. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Anette, ja nu får vi at se :-)

   Slet
 4. Som vi fik handlet...og nu jeg ser dine køb, bliver jeg mindet om, at der ER noget jeg har glemt at købe...det turkise og det blå....jeg MÅ tilbage inden jeg returnerer til Sorø :-)
  Tak for turen tilbage til Aalborg midtby :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, jeg skal også tilbage, for jeg vil have købt det garn til sønnen :-) og selv tak, det var hyggeligt at få lidt længere tid til snak :-)

   Slet
 5. Jeg tror også, frikvarter er uhyre vigtige. Man kan nu engang ikke køre på for fuldt tryk hele tiden. Men hvad angår at holde frikvarter hos garnudsalg, så tror jeg ikke, jeg tør. Indtil videre har jeg nøjedes med at købe ind på postordre, så kan jeg da delvis begrænse mig. Indtil videre venter det meste på, at jeg bliver en superstrikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, mit garn venter også på at jeg bliver superstrikker :-) Der var så meget lækker garn. Og frikvarteret blev udvidet til resten af dagen ;-)

   Slet
 6. Sikke smukke farver og dejligt sådan at få hilst på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, jeg er vild med farverne og det er altid godt at mødes :-)

   Slet
 7. Uhhhh - den farve garn kan jeg heller ikke stå for! Hvis du ikke kan finde ud af, hvad du skal bruge det til, er det bare at sige til, er jeg lynhurtigt den, der overtager, så alle mine gode forslag holder jeg for mig selv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ellen, nu skal du være sød og komme med forslag ;-)

   Slet
 8. Sikke lækre ting, du fik gaflet til dig. Men der var godt nok også meget at vælge imellem:) Ærgerligt, vi ikke fik hilst på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, der var vildt meget, jeg kom først ved 14 tiden, så der var I nok kørt, men det kunne have været hyggeligt at have hilst på hinanden :-)

   Slet
 9. Frikvarterer skal der til, og du holdt et af de bedre kan jeg forstå.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det gjorde jeg :-)

   Slet