søndag, maj 26, 2013

FORBLÆST, TRÆT OG GLAD

Har du tid til det, spurgte landmanden. Jeg tog mig tid, jeg kunne mærke, at nu skulle der en weekend til med fravær fra opgaven. Så gårsdagen bød på hygge med min far, 60 års fødselsdag, som først sluttede efter Kessler havde fået bank, og så var der 1½ times kørsel hjem. Det betød, at sengetid og ståoptid blev i samme døgn og med 4½ times mellemrum. Søndagen er gået med motorcykeltur hele dagen.

P1060003

Vi startede i Nordjylland, kørte langs vandet mod Gjøl, tog videre over Aggersundbroen og af små veje langs kysten ned mod Hvalpsund.

P1060008

Færgen fragtede os over til Salling, mit barndoms ferieland, her kørte vi på utallige små veje, så jeg blev helt rundtosset.

P1060032

Jeg kiggede over på Tina og Irenes barndomsø, Fur, jeg kørte gennem Mariannes by, jeg kørte forbi mine forældres sommerhus, nu min søster og svogers (nåede ikke at tage billede).

P1060043

Jeg så Spøttrup Borg i det fjerne, jeg kørte videre langs kysten ned syd for Vinderup og sluttede ved Borbjerg Mølle, hvor der var det store kaffekagebord.

P1060048

Så troede vi lige, vi kunne overraske min søster og svoger på vejen hjem, men de var taget i byen, så vi satte næsen nord på igen, passerede endnu en gang Aggersundbroen og er nu hjemme igen, træt, forblæst og glade.

P1060057

Og som du kan se, er frisuren ikke lige det, jeg går op i på motorcykeltur, og jeg gad nok vide, hvem der har taget mit kamera, uden at jeg vidste det? Landmanden kan jeg ikke give skylden, han var nemlig gået fra bordet på det tidspunkt.

P1060058

Og som I kan se, har vejret den ganske lange dag været superskøn med sol og blæst, perfekt til en motorcykeltur, ikke for varmt og ikke for koldt, lige tilpas. Tilpas er jeg også nu – og noget så forspist, sådan et kagebord kan da slå maven helt ud af kurs, men det smagte godt, og så hjælper det heller ikke just på maven, at vi købte ind til hotdogs på vejen hjem ;-)

10 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig tur, jeg kan se I har beholdt det gode vejr for jer selv i dag.. Her har det stort set regnet hele dagen.. :-)
  PS. Det er altså ikke mig der snuppede dit kamera.. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld Inge, det var ikke meningen :-) PS det troede jeg nu heller ikke, for så var jeg blevet sur over at du ikke gav dig til kende ;-)

   Slet
 2. Jeg kan se, at der er godt udsyn til horisonten fra sådan en motocykel. Men jeg kan i den grad godt nære mig. Jeg ville være hunderæd for at sidde på sådan en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, jeg troede heller ikke jeg ville elske det, men det gør jeg :-)

   Slet
 3. Hehe, du har hørt det før, men nu gentager jeg min fars ord: et fotografi kan ikke både ligne og se godt ud :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ellen, din far havde ret :-)

   Slet
 4. Sådan en dag er god for opgaveskrivning, er jeg sikker på.Dejlig lille rundtur, - også selvom det kun er på billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det gjorde godt, og nu skal jeg i gang :-)

   Slet
 5. Dejligt med en motorcykeltur, her regnede det hele dagen i stride strømme og blæste en kold vind, og frisuren den går jeg heller ikke så meget op i når jeg har hjelm på, hellere have det sjovt end pænt hår. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, tak for nyt motto :-) Jeg håber det gode vejr kommer til jer i dag, du må ud på en aftentur :-)

   Slet