tirsdag, maj 21, 2013

ER DET MON DEN RIGTIGE VEJ?

Ja det kunne godt bruges om mit afgangsprojekt lige nu, men det gider vi ikke snakke om. Næh, i stedet for vil jeg invitere dig med på tur. Aftenturen i går gik på vejen gennem den fredede del af mosen, jeg havde planlagt 25 minutter den ene vej og så tilbage igen. Men jeg var nået så langt på de 25 minutter, så jeg ville finde Fridas Badekar. Det var længe siden jeg sidst havde været der, og alt var groet godt til.

P1050939

Fridas badekar er en sø midt i mosen, den har fået sit navn efter en pige fra en af de omkringliggebnde gårde, som efter arbejdstid badede her.

P1050942

Desværre er linket i et af mine tidligere indlæg ikke aktiv mere, så derfor kan jeg ikke huske mere om historien. Men som jeg også tidligere har skrevet, så er det mig en gåde, hvorfor vi så sjældent går herhen.

P1050944

Måske fordi vi mentalt tænker på det som en meget lang tur. I dag gik jeg turen på 1 time og 20 minutter, det er jo slet ikke så slemt, og jeg havde tid til at stå og nyde søen.

P1050945

I vores unge dage kunne vi gå rundt om den ene halvdel af søen, for tangen midt i søen lå tæt på bredden, det gør den ikke mere, så jeg måtte gå samme vej tilbage.

P1050946

Jeg vil forsøge at huske den tur til en anden god gang. Tak fordi du tog med. I dag flytter jeg mig fysisk i håb om, at jeg også flytter mig mentalt, hvad angår min skriveproces. God hverdagstirsdag til dig.

12 kommentarer:

 1. Det ser skønt ud Lene og dejligt at finde de mere fredfyldte steder! Tak for turen :o) Håber du kan komme godt i gang med din skriveproces, du kan tro jeg kender det fra mig selv...

  Rigtig dejlig tirsdag - kram fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Tina, og dagen er startet med at jeg har sovet over mig, så alt vender forkert her til morgen ;-)

   Slet
 2. Tak for turen Lene. Det er dejligt, at der findes sådan nogle stille pletter til stille stunder. Det har vi brug for ind imellem. God tirsdag til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Susanne, stille stunder må der til :-)

   Slet
 3. Sikke da et dejligt sted, kan godt forstå du gerne vil komme her oftere, men halvanden time er også en lang tur!

  Kender det godt herfra, for her er valget til Malling og tilbage samme vej: 40 minutter, eller Hinnedrupruten, gennem skoven og de små markveje: 45 min. Men hvis jeg orker kan jeg gå i Østergård Skov, med åen, ruiner efter skovfogedhuset og andre seværdigheder, men den tur tager også halvanden time, og har man så lige tid og ben til det? :-)
  God tirsdag til dig også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elin, jamen så kender du jo tankerne, men vi kunne jo godt gå den lange tur lidt oftere, det føles bare ekstra langt derhjemme i tankerne :-)

   Slet
 4. Tak for turen, som jo trods alt ikke er en helt lille smuttur, man tager hver dag, men en gang imellem gør en længere tur ekstra godt.
  Bare lidt synd, at den udmattede dig i en grad, så du sov over dig i dag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg er fuldstændig færdig i dag, jeg er endnu ikke kommet ovenpå efter den sene opvågning :-)

   Slet
 5. Den slags ture elsker jeg at komme med på, tak fordi du inviterede.

  Kan se at I har haft en dejlig pinse og at kartoflerne nu er i jorden, det må give lidt ro i landmandens mave.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Inge, der er ro på nu derude :-)

   Slet
 6. Det var en dejlig tur og et skønt område. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, der er skønt i mosen nu :-)

   Slet