onsdag, maj 15, 2013

SÅ BLEV JEG KLOGERE

Pludselig slog det mig, da jeg læste jeres kommentarer, at jeg kunne skrive til Hotel Phønix, hvis parkeringsplads grænser op til gavlmaleriet. Jeg skrev i morges, og allerede til middag havde hotelchefen taget sig tid til at svare mig.

20130514_105535

“Kunstneren bag maleriet hedder ”El Mac”. Han kommer fra Los Angeles og er i top 5 blandt Street Artists i verden lige nu. Han laver portrætter af almindelige mennesker, og du kan på Google se flere af de fantastiske billeder, han står bag.

Billedet males med spraymaling og er en del af et nyt projekt i Aalborg. Galleri Wolfsen står bag projektet om at gøre Aalborgs byrum endnu mere spændende. Ideen er, at 12-15 gavle skal udsmykkes med Street Art af nogle af de allerstørste og bedste streetkunstnere. Planen er, at vi lokale og turisterne skal kunne gå en rute rundt i byen og kigge på disse billeder. Pt. ved jeg, at nede ved Galleri Wolfsen’s lokaler ved Tiendeladen (kør ad Vingårdsgade) vil du også kunne se malerier blive til.

Håber at dette gav dig en lille fornemmelse af projektet. Rigtig god dag.”

Selv tak, det er en fornøjelse, at nogen gider hjælpe andre med at få ny viden. Links i teksten er nogen, jeg har sat ind. Jeg skal vist på byvandring næste gang, jeg kommer til Aalborg.

20130514_105605

28 kommentarer:

 1. Det er meget længe siden, jeg har været i Aalborg, selv om det er der, jeg kommer fra. Mine planer om et opdateringsbesøg er lige rykket et par pladser op på min to do-liste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rasmine, du skal være hjertelig velkommen i det nordjyske. Jeg glæder mig også til at se det færdige resultat og de andre street arts :-)

   Slet
 2. Hvor er det fint. Og fantastisk at du fik svar - og så så hurtigt :) Det er sjovt at tage sig tid til at kigge på sin by med lidt andre briller engang imellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, det var så dejligt at hotelchefen ville svare :-)

   Slet
 3. Hvor lyder det spændende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, det synes jeg også :-)

   Slet
 4. Dejligt at hotelchefen tog sig tid til at svare dig.. Du må vise billeder når du tager din byrundtur. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg har planer om en gåtur næste gang jeg kommer til Aalborg - med kamera :-)

   Slet
 5. Det var samme galleri "min" maler arbejde for - og det var på galleriets egen gavl:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det tænkte jeg faktisk på :-)

   Slet
 6. Det er så fint, når travle mennesker tager sig tid til at stoppe op, som 'din' hotelchef gjorde. Det er ydermere endnu en bekræftelse på, at alting altid bliver mere interessant, når man kender mere til historien bagved.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg bliver så glad, når mennesker handler på den måde :-) Og ja historien udvider sig, nu viser det sig at den maler, som Charlotte nævnte i det andet indlæg, er en del af street art planen. Jeg skal helt klart på vandring :-)

   Slet
 7. PS: Jeg har lige lige kigget på dit google-link til El Mac. Han er da HELT fantastisk!

  SvarSlet
 8. Tak for indsatsen, Lene. Nu er der endnu en ting at tage til Aalborg efter. Jeg vil prøve at spørge de to, vi har siddende på et lille lokalkontor deroppe, om de kender El Mac. Ellers kan jeg jo lige informere dem om, hvad der sker i deres by :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Conny, og således er blogland endnu en gang med til at sprede gode steder at besøge :-)

   Slet
 9. Jeg så sådan et ansigt et andet sted i byen, hvor pokker var det nu, det var???

  SvarSlet
 10. Trip-Traps nye bygning - tror jeg nok :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, hvor ligger den? Jeg kender kun til den ved Gåsepigen og det er jo bagsiden af den karré, at det her maleri findes :-)

   Slet
 11. Jeg kan ikke rigtig huske det, vi kørte tur i Aalborg og jeg mener, at det var ved vandet ... men jeg er ikke sikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, jeg nå kigge på Nørresundbysiden, for der ligger TripTrap ved havnen :-)

   Slet
 12. SÅ fandt jeg det igen :)Vi kørte til Aalborg med det formål, at jeg skulle se det og se hvor ;) Det ligger på Annebjergvej og jeg har fotograferet, men får det måske ikke på bloggen i dag, men så linker jeg lige til dig, når det sker :)

  SvarSlet
 13. Lasse sagde: "Det ligger ikke ved vandet, men ved stadion" ;) nå ja man kan jo ikke huske alt. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, det kan og skal man ikke ;-)

   Slet
 14. Hej Lene - jeg ved ikke, om du kan se billeder på Facebook, når du ikke er med der, men her er et link til billeder vedr. streetart i Aalborg.

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.185060088194782.44497.185038968196894&type=3

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, tak, jeg kunne se dem :-)

   Slet