onsdag, maj 29, 2013

OPMÆRKSOMHEDSSVIGT

Har jeg virkelig været så optaget af alt muligt andet, at jeg slet ikke opdagede det? Eller har naturen haft så megen hast, at den sprang et trin over? Normalt står buskene langs indkørslen med et svagt rosa skær først, det er alle knopperne på de smukke blomster, der farver buskene. Men i går aftes, da jeg gik en tur, var buskene fuldstændig hvide!

P1060063

Jeg har ikke opdaget det rosa skær, jeg synes lige, buskene var gået fra bare grene til smukke grønne blade, men aftensolen fuldendte de hvide blomsters skær, og der var travlhed i blomsterne.

P1060066

Det var også undgået min opmærksomhed, at der var regn på vejr, det dryppede svagt, da jeg gik ud på vejen, skyer og sol kappedes om magten, og det gav et ganske særligt magisk skær, som slet ikke blev fanget i billedet. Men jeg er optimist, så jeg tog mine 5 km i skarpt trav, mens tankerne myldrede rundt i hovedet.

P1060068

Jeg blev ikke færdig i går, til sidst i interviewet er jeg vist blevet træt, for jeg styrer ikke snakken, så snakken kommer vidt omkring, og de sidste minutter på båndet er ikke skrevet ud, jeg kunne ikke holde opmærksomheden fanget mere. Stakkels lille opmærksomhed, som var fanget ;-) Og sjovt som jeg skriver bånd, når det er digitalt optaget. Men jeg opdagede den meget mørke sky, da jeg næsten var hjemme og ganske rigtig, jeg blev våd, dog ikke så meget, det var kun finregn.

P1060069

Nu sidder jeg her efter 8 timers søvn, jeg er fuld af respekt for sekretærer og andet godtfolk, som sidder dagen lang ved computer. Jeg har smerter i højre arm, i albueled og især i højre skulder, og da min afslapning fra opgaven er … bloglæsning, blogskrivning, og spil på iPad, ja så er det lige nøjagtig de samme muskler og led, der bliver belastet. Ikke mere pylren, de sidste ord i interviewet skal skrives, der er meget på programmet i dag. Og udenfor skinner solen, alle rododendronbuskene står klar til udspring, landmanden kører i marken, fuglene synger, havedøren står åben, teen er brygget, det kan kun blive en god dag. Må du også få en god dag.

18 kommentarer:

 1. Er det ikke netop det, der kendetegner forsømte forår?

  Jeg håber du hurtigt bliver færdig med at lytte og i stedet kan sætte dig og trække alt det spændende og brugbare ud af interviewene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, alt eksploderer i det forsømte forår :-) Jeg er færdig nu, skal blot lytte det igennem, så jeg er sikker på at jeg har hørt rigtig :-)

   Slet
 2. Ja, foråret har fart på, det gror bare vi blinker et øjeblik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, vi må holde øjnene åbne :-)

   Slet
 3. Jeg tror at vi skulle ha' været meget mere end almindelig opmærksomme i år, hvis vi skulle ha' fået det hele med. Vi gik jo fra vinter til sommer hen over en nat.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det må være det, det kom som en komplet overraskelse for mig :-)

   Slet
 4. Alt kan blive vane og rutine, Lene ... jeg har siddet ved en pc i mindst otte timer om dagen i mange år, og jeg har ikke noget, der bare ligner en musearm - men jeg kunne ikke holde til det, du laver :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, der er jo nok noget om det, du siger. Selv om min søster, som er lægesekretær, har konstant ondt i hovedet pga myoser og smerter i skulder tillige og dertil tinnitus.
   Men jeg må lave noget gymnastik og tænke på min arbejdsstilling :-)

   Slet
 5. Hvor bor du dejligt - sikken en himmel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Simpelsyning, tak, ja her er højt til loftet :-)

   Slet
 6. Alt kommer væltende oveni hinanden i år, synes jeg. Pludselig er det der bare alt sammen. Men lige i disse dage er det nu så koldt at alt står lidt stand by, i det mindste i drivhusene. Det er kun ca.10 grader her hos os i dag, gråt og snaskregn, samt iskold østenvind. Øv! Knus og god arbejdslyst til dig.

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fru Jensen, øv for jer, her går jeg rundt med bare ben i sandaler og solskin ind af vinduet :-)

   Slet
 7. Tak, jeg har bevilliget mig selv en fridag i godt selskab, så det kan kun blive en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pollyanna, god ide, rigtig god fridag :-)

   Slet
 8. Det gik sørme stærkt da foråret først kom og nu er det jo næsten sommer. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det er helt ok, men sommeren skal ikke lave samme nummer, den skal vare i mange måneder :-)

   Slet
 9. Jeg synes også, naturen har meget fart på i disse dage. Frugttræerne får overstået deres blomstring i en ruf! I forgårs var der knopper på mit æbletræ, i dag er det nærmest afblomstret. Det er altså ikke en udvikling, jeg har bestilt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, næh naturen spurter af sted, så det er svært at følge med, jeg har heller ikke bestilt det :-)

   Slet