mandag, maj 06, 2013

BARE DER ER SOL I MINE ØJNE

Øjnene er lidt trætte og øjenlågene truer med at lukke sig, men nu er min problembeskrivelse sendt til min vejleder. Jeg gjorde, som jeg havde lovet mig selv, arbejdede indtil at hjernen sagde fra, hvilket skete ved 2 tiden i nat. Hjernen skulle lige finde ud, at den godt måtte sove, så efter en fem timers søvn gik jeg ombord i opgaven igen, ingen morgenmad til fruen, jeg havde jo udvidet spisetiderne til at inkludere natmåltider.

P1050817

Nu har jeg spist morgenmad, for der er et regnskab, som skal gøres færdig inden frokost, og det kræver lidt hjerneenergi. Den mentale tjekliste rummer også indkøb inden madpakketid, redningshjælp til et køkken, hvor snavset service truer med at inddrage gulvpladsen, vask af sengetøj (landmanden var så træt, at han to dage i træk nærmest gik fra traktoren og i seng, det ses tydeligt) og nydning af denne skønne solskinsmandag. Det sidste er vigtig, meget vigtig, det kunne kombineres med en løbetur. Mon så ikke efter disse punkter der er svar retur fra vejlederen? Jeg krydser fingre for, at noget af det skrevne kan bruges, og at resten blot er petitessejustering.

P1050824

Men det er ikke en petitesse at stå op til solskin, det er skønt, kom maj du søde milde. Må du få en dejlig majdag.

12 kommentarer:

 1. Jeg synes tit, jeg oplever at mens jeg skriver kan jeg være usikker på om det skrevne kan bruges til noget. Når der så er gået en dag eller en uge eller en time, og det skrevne bliver læst, er det som regel rigtig godt.

  Jeg tænker dit skriv sikkert er af samme slags :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, det håber jeg :-)

   Slet
 2. Håber du får et godt svar tilbage, og god mandag til dig.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, og må din dag også blive god :-)

   Slet
 3. Der er nok at se til i din ende af landet i denne tid. :-)
  Mon ikke din vejleder godkender dit skriv indtil videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg håber nok mest på kommentarer, der rammer det, jeg ikke selv er tilfreds med i mit skriv :-)

   Slet
 4. Jeg håber, din vejleder godkender din problemformulering, der jo bare er supersvært at lave. På den anden side: når man har problemformuleringen, har man også halvdelen af opgaven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, tusind tak for dine ord, det siger vejlederen også, men jeg synes jo der er meget endnu :-)

   Slet
 5. "Hjernen skulle lige finde ud af at den godt måtte sove...:-) Det er jo somme tider lidt svært for vores stakkels hjerner.
  Tak for en hyggelig aften - jeg tror det er sundt midt i alle de kloge tanker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Charlotte, jeg er helt sikker på, at det var godt for mig. Og faktisk havde jeg glemt alt om aftenen til klokken 16, så jeg fik travlt med at læse bog og lave aftensmad :-)

   Slet
 6. Ej hvor sjovt Lene jeg har også lige præcis sendt mine Diplom opgaver til min vejleder. Jeg håber jeg er lidt længere end halvvejs, men han vender tilbage en af dagene. Jeg skal aflevere d. 15. maj så er fuldstændig begravet i opgaveskrivning...

  Hvad læser du til ?

  Smukke billeder og jeg elsker perlehyacinter :-)
  Rigtig dejlig solskinsdag...

  Iøvrigt her kommer mit feed til min blog, hvis du ville prøve igen...
  http://oddstyle.dk/index.php?option=com_easyblog&view=latest&format=feed&type=rss
  Kram OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, så sidder vi i samme skrivetrummerum :-) Jeg er først startet med afgangsprojektet for 14 dage siden, skal aflevere i slutningen af juni.Jeg tager en sundhedsfaglig diplomuddannelse i professionspraksis. Hvad skriver du om ? Pøj pøj med det hele og med sådanne skønne dage, så er det en nydelse at arbejde hjemme.
   Og tak for feedet, det vil jeg prøve.

   Slet