mandag, maj 20, 2013

MON MAN KAN TUNE SÅDAN EN?

Hold da op, jeg trak hurtigt næsen tilbage. Den kom fræsende forbi mig nede i gangtunnellen under togperronerne. En mor med sine teenagepiger stoppede også op, forskrækket over farten. Vi grinte til hinanden, for det er ikke hver dag, at en el-scooter kører så stærkt. Chaufføren var en mand på min alder, som var benamputeret og med krykken godt spændt fast på scooteren. Han så mig nærmest ikke, da jeg nær var trådt ud foran hans scooter på vej hjem efter at have afleveret datteren ved toget. Det er ikke ligefrem det, man forventer at møde nede i en gangtunnel. De el-scootere, jeg normalt møder, har altid søde gamle mennesker siddende på sædet, og de har ingen hast ;-)

P1050923

Aftensolen ved Sandelsbjerg, jo jo vi har skam bjerge her.

10 kommentarer:

 1. Sikke en motorbølle! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, vi to er vant til fart, men ikke alle steder ;-)

   Slet
 2. Hehe. Det er nok ikke helt korrekt, men jeg kunne altså ikke lade være med at grine over din beskrivelse af motorbøllen :-D
  Jeg har en anelse svært ved at finde bjerget, men det har I lokale nok ikke? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, lige nu skriver jeg om fordomme og forforståelse, jeg må blankt erkende, at jeg kender min i forhold til motorbøllen, og jeg gad godt få mulighed for at blive overrasket positivt ;-)
   Jeg står da på bjerget og fotograferer ;-)

   Slet
 3. Smuk solnedgang.
  Motorbølle på el-scooter, - ja så har man hørt det med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, ja det havde jeg ikke regnet med ;-)

   Slet
 4. de kan vist faktisk køre ret hurtigt uden at være tunet... eller sådan føles det.
  En af mine drenge i Klubben er ramt af knogleskørhed og har i en alder af tolv år haft mere end firs brud. Han kan godt gå og han er også ude at spille fodbold med de andre drenge. Men han bliver hurtigt træt og bruger så sin motoriserede stol.
  Det kan godt gå stærkt når han kører derudaf. Hvis han så oven i købet har en af de andre drenge stående på bagperronen, lyder det rigtig sjovt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, du har ret, at det nok også er omgivelserne, der gør, at det føles stærkt :-) Og dejligt at drengene kan samles på el-scooteren og få fællesskab der :-)

   Slet
 5. hi hi ja der er forskel på folk.....og åbenbart også på el-scootere ;-)
  God dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, ja ikke alt eller alle er som forventet, og det er nok også godt nok :-)

   Slet