mandag, maj 13, 2013

ØH MÅSKE SKULLE JEG HAVE HAFT

mere tøj på i morges, da jeg løb? Nu sidder jeg ved computeren iført mormors trøje, lange bukser, tørklæde om halsen, lune hjemmesko og gang i brændeovnen, mens jeg drikker te – og jeg fryser. Det danske vejr er ikke nemt at greje.

P1050885

Om nogle timer skal jeg gøres præsentabel, jeg skal ind på afdelingen og ordne det sidste i forbindelse med mit fokusgruppeinterview med patienter, og jeg skal til personalemøde om vores flytning.  Inden da skal jeg have lagt sidste hånd på min problembeskrivelse, den skal sendes til min vejleder i dag. Jeg synes, den er blevet langt bedre nu, men der er stadig sætninger, hvor jeg synes, at de ikke udtrykker det, jeg gerne vil udtrykke. Så jeg satser på, at en god nats søvn har hjulpet, og ordene vil skrive sig selv i dag.

P1050884

Hold da op som jeg fryser, jeg skulle vist have haft lidt mere tøj på i dag. Jeg tror, jeg kravler under det lune tæppe med computeren. Jeg håber, du har varmen, og at mandagen må blive en god dag.

P1050882

Billederne er fra gårsdagens gåtur

10 kommentarer:

 1. Det var bidende koldt i morges, solen skinnede og jeg rykkede ud på terrassen med en kop kaffe, det var en skidt beslutning, både kaffe og fingre blev kolde.. :-)
  God dag hos dig Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Inge, ja uha, jeg har langt om længe fået varmen igen :-) og nu regner det, så der kan ikke blive lagt kartofler nu. Det ender nok med at Jørn må køre om natten for at få dem lagt.

   Slet
 2. Jeg synes det er svært at finde ud at påklædningen for øjeblikket.
  Håber du fandt varmen igen og held og lykke med alle dagens punkter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille, ja det er svært, så jeg vælger vist lag på lag metoden i dag, så kan alt det, der kan og må, ryge af hvis jeg får det varmt :-)

   Slet
 3. Jeg stod op, da vejret var varmere, og skulle heller ikke ud at løbe eller gå, men kunne sidde og nyde min morgenkaffe i fred og ro.
  Jeg håber, du har fået varmen og fået ordnet det nødvendige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, jeg fik varmen og noget af det nødvendige er ordnet :-)

   Slet
 4. Nej - det er godt nok ikke let. Og slet ikke, når der står fysisk udfoldelse på programmet (som om jeg vidste noget om det). Jeg håber, at du har fået varmen og kan nyde din mandag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, tak jeg har fået varmen, men er træt som et alderdomshjem nu :-)

   Slet
 5. Det er ikke let det danske vejr, man skal nærmest have en kuffert med for at være dækket ind når man skal på tur. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, ja så sandt så sandt :-)

   Slet